KATLİAM GİBİ KAZA: 5 ÖLÜ VAR !

KATLİAM GİBİ KAZA: 5 ÖLÜ VAR !

Sinop'ta TIR ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Sinop-Boyabat karayolu Üzümlü köyü mevkisinde sürücüleri henüz belirlenemeyen 41 TE 717 plakalı TIR ile 34 KD 0717 plakalı otomobil çarpıştı.

OTOMOBİLDEKİ 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada otomobilde bulunan 5 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan bir kişi ise sağlık ekiplerince Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İSİMLERİ BELLİ OLDU

Boyabat İlçesi'nde 5 kişinin öldüğü trafik kazasında ölenlerin otomobili kullanan 32 yaşındaki Serkan Elvin, aynı araçta bulunan 19 yaşındaki Mehmet Uğur Özdemir, 43 yaşındaki Sayime Özdemir, 62 yaşındaki Kevser Elvin ve 7 yaşındaki Salih Can Elvin oülduğu belirlendi. Otomobilde bulunan ve yaralanan 24 yaşındaki Cansu Özdemir'in (24) tedavisine Atatürk Devlet Hastanesi'nde devam ediliyor. Yaralanan TIR şoförü, 47 yaşındaki Mehmet Tingoz ve yanındaki oğlu, 15 yaşındaki Güncan Tingoz'un (15) tedavilerinin ise Boyabat İlçe Devlet Hastanesi'nde devam ettiği belirtildi.

BİR ACI HABER DE MANAVGAT'TAN: 2 ÖLÜ, 6 YARALI

Antalya Manavgat'ta meydana gelen trafik kazasında da anne ve oğul oldukları belirlenen 2 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Kaza, sabah 06.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akseki istikametindenManavgat istikametine gelmekte olan Hasan D.'nin kullandığı 34 AKF 14 plakalı otomobil ile Ramazan Aygör'ün kullandığı 07 FGF 73 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Araçların hurdaya döndüğü kazada otomobil sürücüsü Ramazan Aygör (36) ile otomobilde bulunan annesi Emine Aygör (67) yaşamını yitirirken, Ramazan Aygör'ün oğlu Alperen Aygör, diğer aracın sürücüsü Hasan D., Ahmet Emin D., Ali Hamza Ü., Osman Ü. ve Gülsüm Ü. yaralandı. Ramazan Aygör'ün eşi ise kazayı yara almadan atlattı.

SÜRÜCÜ, SIKIŞTIĞI YERDEN ZOR ÇIKARTILDI

Kazada yaşamını yitiren otomobil sürücüsü Ramazan Aygör, otomobilinde sıkıştığı yerden Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine bağlı kurtarıcı yardımıyla aracın kapıları kesilerek çıkarıldı.

Yaralılar ambulanslarla Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Alperen Aygör dışındakilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kazanın ardından Akseki-Manavgat karayolunda trafik akışı uzun süre kontrollü olarak verildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken kazayı duyarak olay yerine gelen Ramazan Aygör'ün kardeşi ve yakınları sinir krizleri geçirdi.

7572.jpg