Kavga etmek için balkondan atladı

Güncelleme:

İstanbul Küçükçekmece'de komşuların park tartışması kavgaya dönüştü. Balkondaki kişi kavga etmek için aşağı atladı. O anlar kameraya yansıdı.

Küçükçekmece'de dün  evinden çıkmak isteyen bir kişi, komşusunun kapı önüne park ettiği otomobil yüzünden komşusuyla tartıştı. Otomobilin çekilmesini isteyen kişi ile araç sahibi arasında daha sonra da kavga çıktı. Yaşanan kavga anı sokakta bulunan bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kavga etmek için balkondan atladı - Resim : 1

KAVGA ETMEK İÇİN BALKONDAN ATLADI
Akrabalarını alıp olay yerine gelen komşusunu gören kişi bir anda birinci kattaki evin balkonundan aşağı atlayarak komşusuna tekme tokat saldırdı. Kavgayı gören mahalleli olayı polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, iki grubu gözaltına alırken, taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

Kavga etmek için balkondan atladı - Resim : 2

ADANA'DAKİ KAVGAYI AKILLARA GETİRDİ

Kavga Adana’da 15 Eylül  2013’te yaşanan olayı akla getirdi. Adana’da ara sokaktan bisikletiyle ana yola çıkan 7 yaşındaki çocuğa çarpıp yaralayan minibüs şoförü 44 yaşındaki Şemsettin Tağaş’a mahalleli meydan dayağı atmış. Bir genç de kavga etmek için 2’nci kattaki evinin balkonundan atlamıştı. Söz konusu görüntüler sosyal medyada izlenme rekorları kırmıştı.

Kavga etmek için balkondan atladı - Resim : 3

DHA