Kavgayı ayırmak isterken canından oldu

Kavgayı ayırmak isterken canından oldu
Güncelleme:

İstanbul Fatih'te bir şahıs, kavga eden iki kişiyi ayırmak isterken ateşlenen silahla kalbinden vurularak hayatını kaybetti.

Olay, saat 09.30 sıralarında Haseki Sultan Mahallesi Özbek Süleyman Efendi sokakta meydana geldi. İddialara göre, Engin T. ile Günay A. arasında bilinmeyen nedenle kıraathanede tartışmaya başladı. Çıkan tartışma sokak üzerinde kavgaya dönüştü.  Olay yerinde bulunan Hakim İ. (46) kavgayı ayırmak istedi. Günay A. bu sırada silahıyla ateş etmeye başlayınca, kurşunlardan biri Engin T.'ın ayağına, diğeri ise Hakim İ.'in kalbine isabet etti. Yaralılar kanlar içerisinde yere yığılırken,  Günay A. ise olay yerinden kaçarken eşini telefonla arayıp birini vurduğunu söyledi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları ambulansla hastaneye kaldırırken polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Hakim İ. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Engin T.'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Şüpheli Günay A. ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olay sonrası Hakim İ.'nin yakınları, şüpheli Günay A.'nın ile Engin T.'nin tartışmaya başladığı kıraathaneye gelerek, camlarını kırdı.

DHA

Etiketler fatih kavga