Kayınpederini bıçaklayan gelin gerçeği itiraf etti

Güncelleme:

Adana'da, kayınpederini bıçaklayarak ağır yaralayan 25 yaşındaki Emine Ö., tutuklandı. Savcılıkta ifadesini değiştiren Emine Ö., tartışmanın eşiyle gittiği marketten eve yalnız dönmesi üzerine başladığını söyledi.

Adana'da, kayınpederi Mustafa Ö.’yü (58) çıkan tartışmada bıçaklayarak, ağır yaralayan Emine Ö. (25), mahkemece tutuklandı. Savcılıkta ifade değiştiren Ö., tartışmanın, mangalda tavuk nedeniyle değil eşiyle gittiği marketten eve yalnız dönmesi üzerine başladığını söyledi. Kayınpederinin, başına sopayla vurduğunu öne süren Ö., "'Vurma' dedikçe vurmaya devam etti. Mutfaktan bıçak aldım. Arbede sırasında bıçak karnına saplandı. Sadece korkutmak istemiştim" dedi. 

Olay, 30 Mayıs günü saat 10.00 sıralarında, merkez Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi’nde meydana geldi. Marketten aldığı tavukla yemek yapmak için mutfağa giren Emine Ö.’nın yanına gelen kayınpederi Mustafa Ö., iddiaya göre, akşam yemeğinde mangal yapmasını istedi. Bu sırada gelin ile kayınpeder arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ö., bahçeden aldığı sopayla gelininin başına vurdu. Emine Ö. da mutfaktan aldığı bıçakla kayınpederini göğsünden ve karnından bıçakladı. Evdekilerin ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri geldi. İlk müdahalesi sağlık görevlilerince evde yapılan ağır yaralı Mustafa Ö. Seyhan Devlet Hastanesi'ne, Emine Ö. ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

EVE YALNIZ DÖNÜNCE TARTIŞMA ÇIKMIŞ
Hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan Emine Ö., ilk ifadesinde, marketten aldığı tavukla tencerede yemek yapacağını, kayınpederinin ise mangalda pişirmesini istemesiyle aralarında tartışma çıktığını söyledi. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ö., ifadesini değiştirip, "Sabah saatlerinde eşimle dışarı çıktık. Eve dönüş yolunda eşim, arkadaşlarıyla karşılaştı. Ben de onların yanında durmak istemediğim için eve tek başıma döndüm. Kayınpederim, 'Sen neden tek başına geldin? Kocan nerede?' diye çıkıştı sonra birden üzerime yürüyüp, 'Seni bu evde istemiyorum. Buradan gideceksin' diye bağırmaya başladı. Ben de eşimle birlikte olduğumu, başka yerde işimin olmadığını söyledim" dedi. 

‘BIÇAK ARBEDEDE KARNINA SAPLANDI’
Aralarındaki tartışmanın ardından kayınpederinin, başına sopayla vurmaya başladığını ileri süren Ö., "Ben 'Vurma' dedikçe vurmaya devam etti. Onu korkutmak için mutfaktan bıçak aldım. Amacım, kayınpederimi korkutmaktı. Bana vururken, ondan kaçmaya çalıştım. Arbede sırasında bıçak, kayınpederimin karnına saplandı. Onu isteyerek yaralamadım, sadece korkutmak istemiştim" diye konuştu. 

Mahkemeye çıkarılan Emine Ö., tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Hastanede tedavi gören Mustafa Ö.’nın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.