Kayıp arkadaşını gören son kişi çelişkili ifadeleri sonrası gözaltına alındı

Kayıp arkadaşını gören son kişi çelişkili ifadeleri sonrası gözaltına alındı
Güncelleme:

Küçükçekmece'de 4 Eylül tarihinde esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan 24 yaşındaki Ahmet Çetin'i son gören kişi olarak bir televizyon kanalına çıkan arkadaşı çelişkili ifadeleri sonrası gözaltına alındı.

Küçükçekmece'de polise başvuran Ahmet Çetin'in akrabaları 24 yaşındaki gencin 4 Eylül gününden beri kayıp olduğunu, öldürülmüş olabileceğini söyleyerek müracaatta bulundu. Kayıp müracaatı üzerine Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından soruşturma açıldı. Bu arada kayıp gencin eşyaları Küçükçekmece, Hasanoğlu Deresine atılmış bir halde bulundu.

TV'DE BİR PROGRAMA KATILIP BİLGİ VERDİ

Polis olayla ilgili geniş çaplı operasyon başlatırken, Ahmet Çetin'in kaybolduğu gün son gören kişi olan arkadaşı Murat K., bir televizyon kanalına bağlanarak olayla ilgili bilgi verdi. Ancak çelişkili ifadeler veren olayı her seferinde başka şekilde anlattığı tespit edilen Murat K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gayrettepe'de bulunan Kayıp Şahıslar Büro Amirliğine getirilen Murat K. kaybolan Ahmet Çetin'le ilgili sorgulandı. Şüpheli Murat K. poliste verdiği ifadesinde arkadaşıyla birlikte içki içtiklerini, Ahmet Çetin'in bir anda yerinden kalkarak soyunduğunu ve ardından dereye atladığını iddia etti. Murat K., Ahmet Çetin'in ailesinden çekindiği için olayı kimseye anlatmadığını söylediği öğrenildi.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü söylediler.

Etiketler arkadaş kayıp ifade