Kayıp kadının erkek arkadaşından korkunç itiraf!

Kayıp kadının erkek arkadaşından korkunç itiraf!
Güncelleme:

Aydın'ın Didim ilçesinde 4 gündür kayıp olarak aranan emekli hemşire Hatice T.'nin, soruşturma kapsamında gözaltına alınan erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Türkiye'nin kanayan yarası kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Aydın'ın Didim ilçesinde 4 gün önce  kaybolan 59 yaşındaki emekli hemşire Hatice T.'nin cansız bedenine ulaşıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan Hatice T.'nin erkek arkadaşı S.A.'nın cinayeti sorgusunda itiraf ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Didim’de yaşayan emekli hemşire Hatice T.’den (59) haber alamayan yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu. 10 Ekim tarihinde Efeler Mahallesi’ndeki evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan iki çocuk annesi Hatice T.’yi bulmak için polis ekipleri çalışma başlattı. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede Hatice T.’nin en son erkek arkadaşı S.A. ile buluştuğunu belirleyen polis, emekli hemşirenin erkek arkadaşını gözaltına aldı. S.A.’nın emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf ettiği, Hatice T. ile bir süre tartıştıktan sonra kavga ettiklerini ve boğazını sıktığını, burnundan kan gelmesi sonucunda da öldüğünü anladığını ifade ettiği öğrenildi.

Emekli hemşire Hatice T.’nin erkek arkadaşı tarafından Hisar Mahallesi Sağtur Plajı’na gömüldüğünün öğrenilmesi üzerine bölgede arama yapıldı. Ekipler bölgede yaptıkları çalışmalarda emekli hemşirenin cansız bedenini toprağa gömülü şekilde buldu. Emekli hemşirenin kesin ölüm nedeninin yapılacak olan otopsinin ardından belirleneceği öğrenildi.

İHA