Kayıp Yaşlı Adam Bahçede Ölü Bulundu

Kayıp Yaşlı Adam Bahçede Ölü Bulundu

Edinilen bilgiye göre, 31 Mart 2016 tarihinde Çukurova ilçesine bağlı Örcün Mahallesi'ndeki evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Ali Eroğlu'nun...

Adana'da 15 gündür kayıp olan yaşlı adam bahçede ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 31 Mart 2016 tarihinde Çukurova ilçesine bağlı Örcün Mahallesi'ndeki evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Ali Eroğlu'nun (67) yakınları polise giderek kayıp başvurusu yaptı. Ancak Eroğlu'nun izine rastlanmadı. Örcün Mahallesi'nde bahçesine giden bir kişi, bahçede hareketsiz yatan birini görünce polise haber verdi. Olay yerine sağlık ekipleri de çağrıldı. Sağlık ekipleri, yerde hareketsiz yatan şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis hemen şahsın kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Kayıp Büro Amirliği ile yapılan görüşme soncunda şahsın Ali Eroğlu olduğu belirlendi. Yaşlı adamın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Yaşlı adamın günler öncesinden öldüğü, dış müdahale olmadığı, düşmeye bağlı boynunda iz olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.