Kemancı cinayetinin altından 5 yıllık ''kin'' çıktı

Kemancı cinayetinin altından 5 yıllık ''kin'' çıktı
Güncelleme:

Balıkesir'de öldürülen 25 yaşındaki gencin katil zanlısının arkadaşı olduğu ve yaklaşık 5 yıldır kin beslediği ortaya çıktı.

Balıkesir'de 24 yaşındaki Şakir K., 25 yaşındaki arkadaşı Emin Ç.'yi bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından otobüsüne binerek memleketine kaçmak isteyen Şakir K., Denizli'de yakalandı. Emniyete götürülen Şakir K.'nin cinayetin nedeniyle ilgili olarak 5 yıl önce alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan kavgayı öne sürdüğü aktarıldı. Öte yandan 5 yıl önceki olayı bir türlü içinde sindiremeyen katil zanlısının şizofreni hastası olduğu iddia edildi.

 Balıkesir Altıeylül'de 24 yaşındaki Şakir K., konuşmak için apartmanın önüne çağırdığı 25 yaşındaki arkadaşı Emin Ç.'yi bıçakladı. Bir bıçak darbesi kalbine, 3 bıçak darbesi ise karın boşluğuna alan Emin Ç., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay sonrası memleketine kaçmak için otobüse binen Şakir K. ise Denizli'de yakalandı. Cinayetin ardından, 5 yıl önce iki arkadaşın arasında alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan kavga çıktı. Öte yandan 5 yıl önceki olayı bir türlü içine sindiremeyen ve şizofreni hastası olduğu da ileri sürülen Şakir K.'nin, evinde yalnız olduğu sırada arkadaşı Emin Ç.'den intikamını almak için kendisini bıçakladığı öne sürüldü.

 

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Önceki akşam Gündoğan mahallesinde meydana gelen olayda Şakir K., aralarında husumet bulunan arkadaşı Emin Ç.'nin evinin önüne gelerek kendisiyle konuşmak istediğini belirtti. Arkadaşıyla konuşmak için apartmanın önüne inen Emin Ç., Şakir K. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Bir bıçak darbesi kalbine, 3 bıçak darbesi ise karın boşluğuna alan Emin Ç. kanlar içinde yere yığıldı.

 HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yeni Asır'ın haberine göre çığlıkları duyan komşuların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Atatürk Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Emin Ç., doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Cinayetin ardından Şakir K.'nin şehirlerarası yolcu otobüsüne binerek memleketi Isparta'ya kaçmak istediği tespit edildi.

DENİZLİ'DE YAKALANDI

Otobüsün Denizli'de Oto Santral Garajı'na gireceğinin öğrenilmesi üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri önlem aldı. Ekipler, katil zanlısı Şakir K.'yi garajda kıskıvrak yakaladı.

 CİNAYETİN ARDINDAN 5 YIL ÖNCEKİ DAYAK ÇIKTI

Şakir K.'nin ilk ifadesinde, uzun yıllardır arkadaş oldukları ve aynı evi paylaştıkları Emin Ç. ile aralarında 5 yıl önce alacak verecek tartışması yaşandığını, Emin Ç.'nin iki kişiyle birlikte kendisini feci şekilde dövdüğünü iddia ettiği öğrenildi.

'ŞİZOFRENİ HASTASI' İDDİASI

Bu olayı bir türlü içine sindiremeyen ve şizofreni hastası olduğu da ileri sürülen Şakir K.'nin, evinde yalnız olduğu sırada arkadaşı Emin Ç.'den intikamını almak için kendisini bıçakladığı öne sürüldü. Arkadaş katili Şakir K., sevk edildiği adliyede tutuklandı.