Kendi ölümünü rüyasında gördü !

Kendi ölümünü rüyasında gördü !

İstanbul'da 11 yaşındaki çocuk kendi ölümünü rüyasında gördü. Daha sonra bir magandanın kurşunuyla hayatını kaybetti.

İstanbul'un Şile İlçesi'ne bağlı tatil beldesi Ağva'da magandanın tabancasından çıkan kurşunun başına isabet etmesi sonucu ölen 11 yaşındaki Mehmet Yasin Turhan, gözyaşlarıyla toprağa verildi. Mehmet Yasin Turhan'ın olaydan bir süre önce annesine rüyasında kafasına isabet eden kurşunla öldüğünü söylediği, olaydan bir gün önce ise annesine sıkıntılı olduğunu belirterek kendisini gezdirmesini istediği öğrenildi.

Gebze Güzeller Mahallesi'nde oturan Yasemin Turhan geçtiğimiz hafta sonu oğlu Mehmet Yasin Turhan'ı da yanına alarak babası Duran Vatansever'in evinin bulunduğu Ağva'ya gitti. Mehmet Yasin Turhan, dedesinin Ağva'da bulunan tarlasına gitti. Burada, Mehmet Yasin Turhan kafasına isabet eden kurşunla yere yığıldı. Kimliği belirlenemeyen bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla yaralanan Mehmet Yasin Turhan kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Mehmet Yasin Turhan'ın dün beyin ölümü gerçekleşirken, ailesi çocuklarının organlarını bağışladı. Mehmet Yasin Turhan'ın karaciğeri ve böbrekleri organ nakli için alındı.

ANNESİ BAYGINLIK GEÇİRDİ

Mehmet Yasin Turhan'ın cenazesi bugün Gebze Güzeller Mahallesi'nde bulunan evine getirildi. Eşi Turhan Turhan'ı 3 yıl önce trafik kazasında kaybeden Yasemin Turhan, oğlunun cenazesinin evin önüne getirilmesi ile baygınlık geçirdi. Küçük çocuğun askerden izinli gelen ağabeyi Enes ile ablası Merve de büyük üzüntü yaşadı. Evin önünde helallik alınmasının ardından cenaze Güzeller Camii'ne getirildi. Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve yüzlerce kişi ile birlikte küçük çocuğun Gebze 50 Yıl Chrysler İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi arkadaşları da katıldı. Cenaze namazının ardından küçük çocuğun cenazesi Gebze Pelitli Köyü'nde babasının yanında toprağa verildi.

RÜYASINDA GÖRDÜ

Yasemin Turan'ın akrabası olan Güzeller Mahallesi Muhtarı Mümin Yılmaz yaptığı açıklamada, "Çocuk olaydan bir süre önce annesine bir rüya gördüğünü anlatarak, "Anne beni vurdular, ben öldüm. Beni vuranı görmedim" diyor. Olaydan bir gün önce ise, "Benim içimde bir sıkıntı var, gezelim" diyor. Annesi de bunun üzerine oğlu ile birlikte Ağva'da vakit geçiriyor. Sonra bu acı olay meydana geliyor" dedi.

Kendi ölümünü rüyasında gördü !

Kendi ölümünü rüyasında gördü !

Kendi ölümünü rüyasında gördü !