Kıraathaneye silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Kıraathaneye silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var
Güncelleme:

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir kıraathaneye düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. Şüpheli ise olay yerinden otomobil ile kaçtı.

Olay, saat 22.30 sıralarında Gümüşpala Mahallesi 7020 sokakta bulunan bir kıraathanede meydana geldi. İddiaya göre, M.D.Ç., husumetlisi olduğu ileri sürülen Mustafa E. (29), A.A. (44), İ.Y. (30), M.Y. (21), E.A. (31) ve Y.Y.' nin (29) kıraathanede olduğunu öğrendi. Bunun üzerine olay yerine otomobil ile gelen M.D.Ç., belinden çıkarttığı tabancayı kıraathanede oturan husumetlilerine doğrultarak ardı ardına ateş açtı.

Olayda, Mustafa E. ve A.A. göğsünden, İ.Y. sağ bacağından, M.Y. sağ ayağından, E.A. sağ bacağından, Y.Y. ise sağ ayak bileğine isabet eden kurşunlarla yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Saldırıda göğsünden ağır yaralananlardan Mustafa E. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, yaralılardan A.Y.' nin hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 36 suç kaydı olduğu belirtilen Mustafa E.'in cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Öte yandan, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, 14 suçtan kaydı bulunan ve olay yerinden otomobil ile kaçtığı öğrenilen şüpheli M.D.Ç.'nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

DHA