Kısıtlamada minibüsle gezen gençler: Uyuşturucu satmaya çıktık

Güncelleme:

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek, polis uygulamasına giren minibüste uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilerden biri uyuşturucu satmak için sokağa çıktıklarını söyledi.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Ankara Yolu Caddesi’nde bulunan uygulama noktasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kısıtlama sebebiyle uygulama yapan polis ekipleri, 16 V 8975 plakalı minibüse dur ihtarında bulundu. Polis ekiplerinin araçtaki kişilerden izin belgesi istemesi üzerine araçlarının bozulduğunu ve yolda kaldıklarını belirten gençler, araçtan indirildi. Araçta ve 3 erkek 1 kızın üzerinde yapılan aramada bir miktar metamfetamin ve uyuşturucu içmek için kullanılan aparatlar ele geçirildi.

Kısıtlamada minibüsle gezen gençler: Uyuşturucu satmaya çıktık - Resim : 1

’Uyuşturucu satmak için sokağa çıktık’
Gözaltına alınan 4 şüpheliye, Sokağa Çıkma Kısıtlamasına Uymamak suçundan toplamda 12 bin 600 lira da cezası kesildi. Şüphelilerden biri gazetecilerin sokağa neden çıktınız sorusuna ’Uyuşturucu satmak için’ diye cevap verirken, aracın sürücüsü ’Ben esnafım, müşterilerimin yüzüne bakamam. Uyuşturucu benim değil, ben çok nadir kullanıyorum’ dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA