Kızını acımasızca döven anneye ibretlik ceza talebi

Kızını acımasızca döven anneye ibretlik ceza talebi
Güncelleme:

Kocaeli'de 14 yaşındaki kızına şiddet uygulayan anne hakkında 20 yıl hapis cezası isteniyor.

Şubat ayında sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşayan Nurcan S.'nin (36), 14 yaşındaki kızı Dilek'i ağır bir şekilde dövdüğü anlar infial yaratmıştı.

İLK VUKUATI DEĞİL
Görüntülerin ardından başlatılan soruşturmada gözaltına alınan anne Nurcan S., suçunu itiraf ederek pişman olduğunu söylemişti. Ayrıldığı eşinden 4 çocuğu olan S.'nin diğer çocuklarını dövdüğü için de daha önceden soruşturma yapıldığı anlaşıldı.

"ANNEM BİZİ DÖVSÜN DİYE SOPA GETİRİRDİ"
Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre son soruşturma kapsamında ifadeleri alınan çocuklar da annelerin kendilerini dövdüğünü anlattı. Çocuklardan biri ifadesinde S.'nin birlikte yaşadığı ve Dilek'in dövüldüğü anları videoya alan Hayrettin B.'nin annelerini kendilerini dövmesi için sürekli kışkırttığını söyledi ve "Annem bizi döverken Hayrettin bir sopa getirir ve annemin bizi sopayla dövmesini isterdi" diyerek yaşadıkları korkuyu anlattı.

20 YIL HAPSİ İSTENECEK
Soruşturmayı tamamlayan savcılık anne için 'çocuğu kasten öldürmeye teşebbüs etmek' suçlamasıyla; çocukları dövmesi için anneyi kışkırtan Hayrettin B. için de 'çocuğu öldürmeye azmettirmek' suçlamasıyla iddianame hazırladı. Her ikisi için de 'ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası' istendi. Ancak suç teşebbüs aşamasında kaldığı için 20 yıla kadar hapse dönüşecek.

Hürriyet

Etiketler Kocaeli darp anne şiddet