Kocasını bıçaklayarak öldürdü: Daha önce uyarmıştım

Kocasını bıçaklayarak öldürdü: Daha önce uyarmıştım
Güncelleme:

Aksaray'da, çıkan tartışmada eşini göğsünden ve kolundan bıçaklayarak öldüren Leyla K., 'Tartışma sırasında bana hakaret etti ve bıçakladım. Daha önce de bana hakaret ediyordu. 'Seni öldürürüm' diye uyarmıştım" dedi.

Olay, 21 Mart'ta Susadı köyünde meydana geldi. 2 yıl önce evlenen ve 5 aylık çocukları olan çiftçi Medine K. ile eşi Leyla K. arasında evde, tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu Leyla K., eşi Medine K.'yı bıçakla göğsünden ve kolundan yaraladı. Kaçmaya çalışan Leyla K., kendisini gören ve ne olduğunu soran komşularına, eşini bıçakladığını söyledi. Bunun üzerine eve gelen komşuları, Medine K.'yı kanlar içinde yatarken buldu. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Medine K., ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

3 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
Ağır yaralı olan ve 4 saatlik ameliyatın ardından yoğun bakımda tedaviye alınan Medine K., dün gece saatlerinde doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi. K.'nın cenazesi yapılacak otopsinin ardından bugün toprağa verilecek.

'DAHA ÖNCE SENİ ÖLDÜRÜRÜM DİYE UYARMIŞTIM'
Olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan Leyla K., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Leyla K.'nın ifadesinde eşini hakaret ettiği için bıçakladığını belirterek, ''Ailevi nedenlerde tartıştık. Tartışma sırasında bana hareket etti ve bıçakladım. Daha önceki tartışmalarımızda da bana hakaret ediyordu. 'Seni öldürürüm' diye uyarmıştım" dediği öğrenildi.

TERK EDİP, DÖNMÜŞ
K. çiftinin daha önce de birkaç kez kavga ettiği ve Leyla K.'nın evi terk edip, ailesinin yanına yerleştiği, aile büyüklerinin ikna etmesi sonucu yeniden evine döndüğü öğrenildi. Çiftin oğlu da Medine K.'nın ailesinde olduğu belirtildi.