Kocasını sevgilisine öldürtüp televizyona çıkmıştı...

Kocasını sevgilisine öldürtüp televizyona çıkmıştı...
Güncelleme:

Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında Turgut Özyürek cinayetinin zanlıları olan eşi ve sevgilisinin sözlerine yer verildi. Katil zanlısının sözleri büyük tepki çekti.

Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında, T.Ö. cinayetinin zanlıları olan eşi N.Ö. ve sevgilisi H.A.'nın sözlerine yer verildi. 1 yıl önce evlenen ve yaklaşık 9 aydır da ayrı yaşadığı kocasını öldürtmekle suçlanan N.Ö., adliye girişinde sessiz kalırken katil zanlısı sevgilisi H.A. ise pişmanlık belirtisi göstermedi ve kullandığı sözler büyük tepki çekti.

T.Ö. soruşturması ile ilgili düğmeye basan Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, katil zanlısı sevgiliyi evde, N.Ö.'yü ise otogarda gözaltına almıştı. Kendisinden 16 yaş büyük sevgilisi için cinayet işlediğini itiraf eden 33 yaşındaki katil zanlısı H.A., 58 yaşındaki adamı öldürdükten sonra bıraktığı yeri de tarif etmişti. H.A. ve N.Ö., emniyetteki sorgusunun ardındanadliye sevk edildiler.

1 yıl önce evlenen ve yaklaşık 9 aydır da ayrı yaşadığı kocasını öldürtmekle suçlanan N.Ö., adliye girişinde sessiz kalırken katil zanlısı sevgilisi H.A. ise pişmanlık belirtisi göstermedi.

'Neden öldürdünüz? Necla hanım dedi diye mi?' sorusu üzerine, 'Evet' yanıtını verirken, 'Aşk için değerdi, hâlâ aşığım. Aşk için değer' sözlerini kullandı. H.A.'un bu sözleri ise tepki çekti.

Emniyetteki ifadesini savcılıkta da tekrarlayan N.Ö., eşini öldürtmediğini; ancak ölümünden haberdar olduğunu belirtti. Sevgilisinden, eşinin telefonu ve kimliğini başka yere atmasını isteyen N.Ö., böylece T.Ö.'in kimliğinin belirlenmesinin önüne geçmek istemiş.

T.Ö. cinayetiyle ilgili N.Ö. ve gönül ilişkisi bulunan H.A., savcılıktaki sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi. Gönül ilişkisi bulunan ikili, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CESET, KATİLİN GÖSTERDİĞİ YERDE BULUNDU!

Manisa'dan yola çıkan ekipler, İzmir Kemalpaşa ilçesindeki Karadere mevkinde arama çalışmalarına başladılar. Kadavra köpeklerinin de katıldığı arama çalışmaları, Müge Anlı canlı yayınında da ekrana geldi. Yaşlı adamın cesedinin bulunmasının ardından olay yerine savcı da geldi. Yaşlı adamın vücut bütünlüğünün bozulduğu tespit edildi. İncelemenin tamamlanmasının ardından cenaze, otopsi işlemleri için İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

O anlar, televizyonda böyle yayınlandı:

CESET, KATİLİN GÖSTERDİĞİ YERDE BULUNDU!

Manisa'dan yola çıkan ekipler, İzmir Kemalpaşa ilçesindeki Karadere mevkinde arama çalışmalarına başladılar. Kadavra köpeklerinin de katıldığı arama çalışmaları, Müge Anlı canlı yayınında da ekrana geldi. Yaşlı adamın cesedinin bulunmasının ardından olay yerine savcı da geldi. Yaşlı adamın vücut bütünlüğünün bozulduğu tespit edildi. İncelemenin tamamlanmasının ardından cenaze, otopsi işlemleri için İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.