Kocasını sevgilisiyle öldürdü ! Sözleri şoke etti...

Kocasını sevgilisiyle öldürdü ! Sözleri şoke etti...
Güncelleme:

İzmit'te S.G.'nin plan yaparak sevgilisiyle kocasını öldürdüğü olayla ilgili dava görülmeye devam edildi. Sanığın ifadeleri şoke etti.

İzmit'te, S.G.'ın, plan yaparak sevgilisi F.Ö.'a eşi H.G.'ı öldürtmesiyle ilgili açılan dava görülmeye devam edildi. F.Ö. mahkemede, "Ben kimseyi öldürmedim. İyi ki beni sizin mahkemeniz yargılıyor, sizi kim kandırabilir? Sizi çok seviyorum" diye savunma yapması dikkat çekti.

İzmit'te, 5 Kasım 2018 günü yaşanan olayda iddiaya göre, S.G. (32), plan yapıp, sevgilisi F.Ö.'ye (42) eşi H.G.'yi (32) öldürttü. F.Ö., H.G.'yi evinde başından tabancayla vurdu. Sevgililer daha sonra cesedi ormanlık alanda toprağa gömdü. Kısa sürede yakalanan S.G. ve F.Ö. tutuklandı.

Kocaeli Adliyesi 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın bugünkü duruşmasına tutuklu sanıklar F.Ö. ve S.G. ile avukatları katıldı. Mahkemede söz alan tutuklu sanık F.Ö., hakkındaki suçlamaları reddederek, "Duygusallık yaparak işten kurtulmaya çalışıyorlar. Ben kimseyi öldürmedim. İyi ki beni sizin mahkemeniz yargılıyor, sizi kim kandırabilir? Sizi çok seviyorum." diye savunma yaptı.

S.G.'nin avukatı, S.G.'nin çocuklarının çok küçük yaşlarda olduğunu ve psikolojilerinin olumsuz etkilendiğini ifade ederek, "S., uzun süredir mağdur durumda. S.'in tüm tedbirler uygulanarak en azından ev hapsinde tutulmasını istiyoruz. Çocuklarına yaşlı olan anneanneleri bakıyor. Çocuklar küçükler ve zaten babalarını kaybetmişler. Her türlü koşulu uygularsınız. Zaten kaçamaz, davanın kararına göre tekrar cezasını çeker. Çocuklar zaten babalarını kaybetti. Çocuklar için annemiz, babamızı öldürdü algısı çok kötü bir durum. Çocukları düşünerek bir tahliye kararı verilmesini talep ediyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek, davayı 1 Nisan tarihine erteledi.