Korkunç gerçek işe gitmeyince ortaya çıktı !

Korkunç gerçek işe gitmeyince ortaya çıktı !

Antalya'da bir mağazada çalışan 27 yaşındaki genç kadın evinde ölü bulundu.

Antalya'da bir giyim mağazasında tezgahtar olarak çalışan 27 yaşındaki Fatma Kızılçelik, evinde ölü bulundu. Boğazında tırnak ve sıkılma izine rastlayan polis, eşini öldüren Osman Kızılçelik'in, sonrasında hiçbirşey olmamış gibi işe gittiğini belirledi.

Olay, dün öğle saatlerinde Güvenlik Mahallesi 265 Sokak'ta bulunan bir apartmanının giriş katında meydana geldi. Antalya'da bir alışveriş merkezindeki giyim mağazasında tezgahtar olarak çalışan Fatma Kızılçelik, işe gitmeyince arkadaşları meraklanıp telefonla aradı. Aramalara rağmen ulaşamayan iş arkadaşları, durumu yakınlarına bildirdi. Eve giden yakınları yedek anahtarla açıp girdikleri evin yatak odasında Fatma Kızılçelik'in cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine çağrılan uzman ekipler, kadının boğazının etrafında tırnak ve sıkılma izlerine rastlayınca bir başka alışveriş merkezinde çalışan eşi Osman Kızılçelik gözaltına alındı. Fatma Kızılçelik'in cansız bedeni ise Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Serik İlçesi Yukarı Kocayatak Mahallesi'nde toprağa verildi.

Olayı çok yönlü araştıran polis, yaklaşık 5 yıllık evli ve 3 yaşında Beren Su adlı kızları bulunan çiftin Elmalı'ya bir yakınının düğününe gittiğini, düğün dönüşü eve gelirken yolda tartıştığını belirledi. Osman Kızılçelik'in, evde devam eden tartışma sonucu eşinin boğazını sıkarak öldürdüğü, sonrasında ise çalıştığı mağazaya gittiğı tespit edildi.