Küçük baba iş başında ! İşte kavganın perde arkası

Küçük baba iş başında ! İşte kavganın perde arkası

Dün tutuklanan Onur Özbizerdik'in Reina'da bir iş adamını kaçırmaya kalkıştığı iddia edildi.

Yeraltı dünyasının tanınmış ismi Dündar Kılıç'ın torunu olarak anılan ve kadına uyguladığı şiddetle gündeme gelen Onur Özbizerdik’in sakladığı gerçeği Takvim ortaya çıkardı. Tutuklanan Özbizerdik, Reina’da eğlenen ünlü bir işadamını kaçırmaya kalktı. Polise ihbar edildiğini öğrenince de şüphelendiği Adil Serdar Saçan’a saldırdı...

İstanbul Beşiktaş'ta ünlülerin gittiği eğlence mekanı Reina'da İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube eski Müdürü Adil Serdar Saçan'ı darp ettiği ve olay yerine giden polislere de saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan Onur Özbizerdik tutuklandı. Polise verdiği ifadede "Alkollüydüm ne yaptığımı hatırlamıyorum" diyen Özbizerdik'in 'sırrını' Takvim ortaya çıkardı.

Olayın perde arkası iddiaya göre şöyle; önceki gece Onur Özbizerdik ve silahlı 4 adamı, güvenlikçilerin yardımıyla Reina'ya girdi. Özbizerdik adamlarıyla bir masada beklemeye başladı. Bir süre sonra tanınmış bir işadamının yanına giderek konuşmaya başladı. İşadamını zorla eğlence mekanının başka bir bölümüne götürdü. Bu durumu görenler olayı hemen polise bildirdi. İhbardan haberdar olan Özbizerdik işadamını bırakarak, sözde eğlenmeye başladı.

Bu sırada Reina'nın sivil güvenlik görevlileri Onur Özbizerdik'in yanına giderek kulağına bir şeyler fısıldadı. Çok geçmeden İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube eski Müdürü Adil Serdar Saçan'ın masasına giden Özbizerdik "Adil abi bakar mısın" diye seslendikten sonra yumruğunu salladı. Saçan ile yanındaki arkadaşları Onur Özbizerdik'e müdahale etmek istedi. Ancak bu sırada Reina'nın güvenlik görevlileri Özbizerdik'i adeta kaçırır gibi uzaklaştırdı. Bu sırada Reina'ya giden polisler Onur Özbizerdik'i kıskıvrak yakaladılar.

'GERÇEĞİ YAKINDA GÖRECEĞİZ'

Özbizerdik, gelen polislere de saldırmak isteyince kelepçelenerek etkisiz hale getirildi. Onur Özbizerdik ile kaçırmak istediği iddia edilen tanınmış işadamı da karakola götürüldü. Özbizerdik'in tehdit ettiği işadamı, kimseden şikayetçi olmadığını söyleyerek karakoldan ayrıldı. Özbizerdik, yumruk attığı Saçan'ın şikayeti üzerine geceyi Asayiş Şubesi'nde geçirdi. Onur Özbizerdik'in polise verdiği ifadesinde "Alkollüydüm ne yaptığımı hatırlamıyorum. Yeşil reçeteli ilaç kullanıyorum Serdar Saçan'la herhangi bir problemim yok" dediği öğrenildi. Saçan ise "Bilerek yaptı. Neden saldırdı bekleyip göreceğiz" dedi. Sabıka dosyası kabarık olan Onur Özbizerdik, tutuklanarak cezaevine yollandı.

SERBEST KALINCA TÖVBE EDECEĞİM

Serdar Saçan'a vurmadığını, çıkan kavgayı ayırmaya çalıştığını söyleyen Onur Özbizerdik'in ifadesinde "Kimseye silah çekmedim. 6 aydır tövbeliyim. Serbest kalınca içkiye de tövbe edeceğim. Eşim kanser tedavisi görüyor. 2 çocuğuma bakmam lazım" dediği öğrenildi.

Takvim