Küçük Selin'in ölümüyle ilgili 2 kişi daha tutuklandı

Küçük Selin'in ölümüyle ilgili 2 kişi daha tutuklandı
Güncelleme:

Balıkesir'in Erdek ilçesinde, eğlence mekanına pompalı tüfekle ateş açarak biri çocuk 2 kişinin ölümüne neden olan zanlıyı, olay yerine getiren ve olaydan sonra kaçıran 2 kişi tutuklandı.

Balıkesir'in Erdek ilçesinde, eğlence mekanına, pompalı tüfekle ateş açan ve Selin C. (10) ile Mehmet S.'yi (46) vurarak öldüren zanlı Erdem T.'nin tutuklanmasının ardından şüpheliyi iş yerine getiren taksici Kader K. ile arkadaşı Ogün A. da gözaltına alındı. 2 şüpheli de sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, 12 Ağustos 2019 tarihinde, Erdek'in Ocaklar Mahallesi'nde meydana geldi. Eğlence mekanında güvenlik görevlisi Emrah S. (33) ile müşteri Erdem T. (23) arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Çevredekilerin araya girmesiyle Erdem T., mekandan ayrıldı. Akşam saatlerinde taksiye eğlence mekanının önüne gelen Erdem T., yanında getirdiği pompalı tüfekle, kapıda nöbet tutan Emrah S.'ye doğru ateş açtı. Emrah S.'nin eğlence mekanının içine kaçmasıyla ateş açmaya devam eden Erdem T., daha sonra taksiye binip, kaçtı. Olayda yaralanan 2'si ağır 5 kişi Bandırma Devlet ile Erdek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalbine saçma isabet eden Mehmet S. (46), olaydan bir gün sonra hayatını kaybetti. Olay gecesi, annesi Sinem ve babası Serkan C. ile eğlence mekanında bulunan 10 yaşındaki Selin C. de başına isabet eden saçmalarla ağır yaralandı. Selin, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

2 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI

Kaçan Erdem T., polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Erdem T., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, soruşturmayı derinleştiren ekipler, Erdem T.'yi eğlence mekanına taksiyle getiren ve olaydan sonra kaçıran şüphelilerin şoför Kader K. (28) ile arkadaşı Ogün A. (25) olduğu tespit etti. Kader K. ve Ogün A., polis ekiplerince gözaltına alındı. 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA