Kur'an kursunda dayağı itiraf etti

Güncelleme:

İstanbul'da bulunan bir Kur'an kursunda çekilen dayak görüntüleri sonrasında suçunu "Benimle dalga geçtiler diye dövdüm" diyerek itiraf eden zanlı tutuklandı.

İstanbul Büyükçekmece’de bulunan bir Kuran kursunda çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada tepkilere neden olan görüntülerle ilgili Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, şüphelinin 25 Şubat’ta tutuklandığını açıkladı.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 25 Şubat’ta gözaltına alınan şüpheli S.Ç. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince ‘kasten yaralama’ suçundan tutuklandığı açıklandı. Şüpheli S.Ç. emniyetteki ilk ifadesinde çocukların kendisiyle dalga geçtikleri için dövdüğünü söyledi. Tutuklanan şüpheli cezaevine gönderildi.

Suçunu itiraf etti

 Polise giden D.Ç., Hürriyet Mahallesi Dokuz Eylül Sokak'ta bulunan Tepecik İlim Kültür ve Hizmet Derneği Kur'an kursuna gönderdiği 13 yaşındaki oğlu M.Ç.'nin, 24 Şubat günü hocası tarafından darbedildiği şikayetinde bulundu.

D.Ç., oğlunun arkadaşının cep telefonuyla gizlice kaydettiği dayak anlarının görüntülerini polise verdi. Şikâyet ve görüntüler üzerine polis S.Ç.'ı gözaltına aldı.

13 yaşındaki döve döve yere seren, 'Sana vurmadım' derken de şiddet uygulamaya devam eden S.Ç. uyguladığı şiddete gerekçe olarak 'çocukların kendisiyle dalga geçmesini' gösterdi. Kur'an kursunda gizlice kaydedilen dayak görüntülerin ardından S.Ç. tutuklandı.