Kurye kılığında girdiği işyerinde eşini vurdu

Kurye kılığında girdiği işyerinde eşini vurdu
Güncelleme:

Konya'da motosikletle geldiği fabrikaya kurye olduğu söyleyerek giren koca, boşanmak isteyen muhasebeci eşini silahla yaraladı.

Konya’da motosikletle geldiği fabrikanın güvenlik görevlilerine kendisini kurye olarak tanıtıp içeri girdikten sonra boşanma aşamasında olduğu muhasebeci olarak çalışan eşi 25 yaşındaki Saliha T.'yi tabancayla vurarak ağır yaraladıktan sonra kaçan 27 yaşındaki Zafer T. yakalandı. Aralarındaki geçimsizlik nedeniyle ayrı yaşadığı eşinin kendisini aldatmasından şüphelendiğini ve yüzleşmek için işyerine gittiği öne süren Zafer T., ifadesinde ’Eşimi çok seviyorum. Onu kıskanıyorum" diyerek ağladı.

Olay, geçen Perşembe günü merkez Selçuklu İlçesi Aşağıpınarbaşı Mahallesi’nde bulunan bir fabrikada meydana geldi.6 aydan bu yanaeşi Saliha T. ile ayrı yaşayan Zafer T., eşinin çalıştığı fabrikaya motosikletle giderek kapıdaki güvenlik görevlisine kendisini kurye olarak tanıttı. İçeri girerek muhasebecilik yapan eşinin odasına giden Zafer T., eşine ruhsatsız tabancasıylapeş peşe ateş etti. Vücuduna 4 kurşun isabet eden genç kadın ağır yaralanırken, aynı işyerinde çalışan ve kurşunlardan bir tanesi başını sıyıran Abdülkerim Ü. ise hafif yaralandı. Kanlar içerisinde kalan Saliha T. ambulansla hastane kaldırılırken, kaçan Zafer T.'yi yakalamak için çalışma başlatıldı.

BALKONDAN BALKONA ATLAYARAK KAÇMAK İSTEDİ

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Zafer T.’nin saklanabileceği adreslere baskın düzenledi. Polis, şüphelenin merkez Meram ilçesi Karaman Caddesi üzerinde bulunan bir kahvede saklandığını tespit etti. Ekipler, 3 katlı binanın etrafını sararak önlem aldı. Polis,3’ncü kata baskın düzenlediği sırada şüpheli Zafer T., bulunduğu kattaki balkondan önce 2’nci kata ardından da 1’nci katın balkonuna atladı. Bina içerisinde süren kovalamaca sonucu Zafer T. yakalanarak gözaltına alındı.

Eşini çok sevdiğini ve kıskandığını öne süren Zafer T., poliste ağlayarak verdiği ifadesinde şu iddialarda bulunduğu öne sürüldü.

"Eşimi çok kıskanıyorum. Biriyle ilişkisi olduğunu düşünüyorum. Bunu konuşmak ve onunla yüzleşmek istedim. Arkadaşımdan motorunu ve kaskını ödünç alarak eşimin çalıştığı fabrikaya gittim. Fabrikaya geldiğimde kapıdaki güvenliğe kendimi kurye olarak tanıttım ve paket getirdiğimi söyleyerek içeriye girdim. Eşim beni görünce Sen burada ne arıyorsun. Neden geldin. diye bağırdı. O bağırınca aramızda tartışma çıktı. Bu sırada elimde olan silahı rastgele ateşledim. Eşimi ve araya girmeye çalışan Abdülkerim Ü'yü vurdum. Eşimi vurmak istemezdim. Ben onu çok seviyorum. O benim her şeyim."

Yaralama ve tehdit suçlarından hakkında yakalamakararı bulunan ve 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenilen Zafer T.’inemniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

DHA