Kuyumcu soydu ama...

Kuyumcu soydu ama...

Beylikdüzü ve Avcılar'da kuyumcu dükkanı soyan bir hırsız öyle bir şeyle karşılaştı ki...

Beylikdüzü ve Avcılar'da iki ayrı kuyumcu dükkanından bilezik çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Beylikdüzü ve  Avcılar'da iki ayrı kuyumcu dükkanı sahibinin silahlı soygun şikayetinde  bulunması üzerine soruşturma başlattı.

İddiaya göre şüpheli Murtaza G. (38), 23 Eylül'de saat 14.00  sıralarında Beylikdüzü Adnan Kahve Mahallesi'ndeki bir kuyumcuya girdi, dükkan  sahibine silah doğrultarak 3 altın bilezik istedi. 
 
İstediği bilezikleri alarak kuyumcudan uzaklaşan şüpheli, başka bir  kuyumcuda çaldığı bilezikleri bozdurmak istediğinde bileziklerin imitasyon  olduğunu öğrendi. Bunun üzerine şüpheli Murtaza G, saat 15.00 sıralarında Avcılar  Cihangir Mahallesi'ndeki bir kuyumcu dükkanına daha girerek 3 imitasyon bileziği  verip, silah zoruyla 5 altın bilezik aldı. Murtaza G, bu bilezikleri başka bir  kuyumcuda bozdurdu. 
 
Piyasa değeri 10 bin lira olduğu belirlenen bileziklerin parasıyla  şans oyunu oynadığını ve tüm parayı burada kaybettiğini ifade eden şüpheli  Murtaza G. 6 Ekim'de polis ekipleri tarafından Avcılar'da yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin soygunda kullandığı kuru sıkı tabanca da üzerinde bulundu.

Gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından sevk  edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.