Limon şakası yaptı canından oldu

Limon şakası yaptı canından oldu

İzmir'de limona karşı tiki olan bir şoför, kendisine şaka yaptığı orman işçisini av tüfeğiyle öldürdü.

İzmir'in Bayındır İlçesi'nde, "limona" karşı tiki olan kamyon şoförü 50 yaşındaki M.Ö., kendisine şaka yapan orman işçisi 42 yaşındaki Ramazan Kavakalan'ı av tüfeğiyle öldürdü. Olayın ardından kaçan M.Ö., Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde jandarmaya teslim oldu.

Orman işçisi Ramazan Kavakalan, dün saat 15.00 sıralarında kamyonuyla orman ürünleri nakliyeciliği yapan arkadaşı M.Ö. ile çalıştıkları Çınardibi Mahallesi'ndeki ormanlık alanda şakalaşmaya başladı. İddiaya göre, Kavakalan tiki olduğunu bildiği arkadaşı M.Ö.'ye cebinden çıkardığı limonları gösterdi. Arkadaşının bu şakası üzerine öfkelenen M.Ö., kamyonundan aldığı tüfeği Kavakalan'a doğrultup, ateşledi.

Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Ramazan Kavakalan, silah sesine koşan diğer arkadaşlarının haber vermesi üzerine gelen ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Evli ve bir çocuk babası olan Kavakalan, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan M.Ö., Manisa'nın Akhisar ilçesi, Akselendi Mahallesi'nde jandarmaya teslim oldu. Bayındır İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edilen M.Ö.'nün ifadesinde, "Öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Yapılan limon şakasından sonra Ramazan'ı sadece korkutmak istemiştim. Tüfeği ona doğrulttuğumda ise bir anda ateş aldı. Nasıl oldu anlamadım" dediği öğrenildi. M.Ö., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.