Lise öğrencisi cinnet getirdi: 1 ölü !

Lise öğrencisi cinnet getirdi: 1 ölü !

Rize'nin Pazar ilçesinde meydana gelen olayda, derste cinnet geçiren lise öğrencisi arkadaşını bıçakladıktan sonra kendisini bıçakladı.

Rize'nin Pazar ilçesinde meydana gelen olayda, derste cinnet geçiren lise öğrencisi arkadaşını bıçakladıktan sonra kendisini bıçakladı. Olayda bıçaklanan öğrenci hayatını kaybederken, cinnet geçiren öğrenci ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Pazar ilçesindeki bir lisede sabah ikinci derste cinnet geçiren B.K., önce önündeki sırada oturan E.T.'nin boynuna bıçak sapladı, ardından da bıçağı kendi boğazına sapladı. Pazar Kaçkar Devlet Hastanesine kaldırılan öğrencilerden 16 yaşındaki E.T. burada hayatını kaybederken, ağır yaralı B.K. (16) Rize Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay nedeniyle okul tatil edilirken, yaralı B.K.'nin hayati tehlikesi olduğu ifade edildi.

ÇİFT BIÇAKLA OKULA GİTMİŞ

Rize'nin Pazar İlçesi'ndeki Fen Lisesi'nde gerçekleşen olayla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Dün akşam arkadaşları ile sosyal medya üzerinden yaptığı yazışmalarda, "Yarın okulda sınavlar iptal olacak" ifadesini kullandığı öğrenilen ve arkadaşlarının ısrarlı sorularına cevap vermekten kaçınan B.K.'nın okula çift bıçakla geldiği belirlendi. İkinci saatte, Tarih dersi işlenirken belinden ekmek bıçağını çıkaran B.K., ön sırada oturan arkadaşı Emir Taş'ı boynundan yaraladı. Olaydan sonra bıçağı sınıfa atan ve alt kata inen B.K. bu kez cebindeki çıkardığı başka bir bıçakla boynunu kesti.

Rize Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Okulda uslu bir öğrenci olarak bilinen B.K.'nın öldürdüğü arkadaşı ile bir sorunu da olmadığı belirtildi. B.K.'nın neden böyle bir olayı gerçekleştirdiği araştırılıyor.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Olayı gerçekleştiren B.K., Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı. Boynundan ağır yaralanan ve aşırı kan kaybeden B.K.'nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

İHA