Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlısının paylaşımı şoke etti

Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlısının paylaşımı şoke etti
Güncelleme:

İstanbul'da geçtiğimiz gün yaşanan Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin katil zanlısının, Mahmutyazıcıoğlu'nun ünlü sunucu Ece Erken'le evlendiği tarih olan 28 Haziran 2021'de yaptığı paylaşım dikkat çekti.

İstanbul'daki balık restoranında vurularak öldürülen Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Mahmutyazıcıoğlu, memleketi Rize'de toprağa verildi. Cinayetle ilgili soruşturma sürerken gözaltı sayısı 11'e yükseldi. Cinayet zanlılarından Seccad Yeşil'in 28 Haziran'da yapmış olduğu paylaşım ise dikkat çekti. 

 

ECE ERKEN: BİZİ YAŞARKEN ÖLDÜRDÜLER

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili şüp helilerin yakalanması sonrası Ece Erken'den açıklama geldi. Erken, "İçişleri Bakanlığı'na ve Emniyet birimlerimize teşekkür ediyorum. Bunlar yakalanana kadar nefes alamadık biz! Canımız gitti! Bunların en ağır cezayı almalarını istiyorum. Bizi yaşarken öldürdüler. Rabbim bunlara hem bu dünyada hem de ahirette gün yüzü göstermesin inşallah" diyerek isyan etti.

Bütün bu yaşananların ardından şüphelilerden S.Y.'nin Mahmutyazıcıoğlu ile Erken'in evlendiği gün olan 28 Haziran 2021 yaptığı sosyal medya paylaşımı ise dikkat çekti.

 Katil zanlılarından S.Y.'in aynı tarihte son yaptığı paylaşımda "Allah Büyük" ifadelerini kullandığı görülüyor.

Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlısının paylaşımı şoke etti - Resim : 1

Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlısının paylaşımı şoke etti - Resim : 2