Manisa'da çatıya çıkan genç 5. kattan atladı

Manisa'da çatıya çıkan genç 5. kattan atladı

Manisa'da bunalıma giren bir genç, annesinin gözleri önünde 5. kattan kendisini boşluğa bıraktı.

Manisa'da bunalıma giren bir genç, annesinin gözleri önünde 5. kattan kendisini boşluğa bıraktı. Brandanın üstüne düşen genç, hastaneye kaldırıldı. Oğlunu ikna etmek için olay yerine gelen annenin sinirlenerek, "Atla da kurtulayım" dediği iddia edildi.

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Tevfikiye Mahallesi'nde iddiaya göre, apartmanın 5. katına çıkıp intihar girişiminde bulunan İ.E. (24) annesinin getirilmesini istedi. İ.E., kendisini ikna etmeye çalışan polislere ve psikologlara, "Bir tek şartla inerim o da annemin buraya gelmesi. Onun yüzünü göreyim hemen ineceğim" demesi üzerine polis, gencin annesi A.E.'yi olay yerine getirdi. A.E., oğlunu çatıda görünce ilk olarak vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştı. Bir süre sonra sinirlenen anne A.E., "Nedir senden çektiğim. Atla da sen de ben de kurtulayım bari" demesi üzerine İ.E. kendisini bir anda boşluğa bıraktı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı AKS birimlerinin açtığı hava yastığına düşen genç, 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Oğlunun kendisini 5. kattan attığına şahitlik eden ve brandanın üzerinde hareketsiz şekilde gören anne A. E. feryat ederken uzun uğraşlar sonucu sakinleştirildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

İHA

Etiketler manisa intihar