Marketten bebek sütü ve mama çalarken yakalandı

Marketten bebek sütü ve mama çalarken yakalandı
Güncelleme:

Antalya'da, zincir marketten bebek sütü ve mama çalmaya çalışan şüpheli, kendisine engel olmaya çalışan kasiyerle Feyzullah Aytar'a saldırdı. Kasiyerin de karşılık verdiği şüpheli, çantasını bırakarak kaçtı.

Olay, Kepez ilçesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’ndeki bir zincir marketin şubesinde meydana geldi. Alışveriş için markete gelen 25-30 yaşlarındaki erkek müşterinin, sırt çantasına raflardan aldığı bebek sütü ve mama koyduğunu gören kasa görevlisi Feyzullah A., bir süre güvenlik kamerasından takip etti.

ÇANTAYI BIRAKARAK KAÇTI

Müşterinin para ödemeden kasayı geçip çıkış kapısına yönelmesi üzerine Feyzullah A., durmasını istedi. Bunun üzerine kaçmak isteyen şüpheli, ayağı takılınca düştü. Hırsızlık şüphelisinin üzerine atlayan Feyzullah A. sırt çantasını alırken, ikili arasında arbede yaşandı. Şüphelinin saldırması üzerine Aytar da aynı şekilde karşılık verdi. Diğer mağaza çalışanlarının da gelmesi üzerine kimliği tespit edilemeyen şüpheli, çantasını bırakarak kaçtı.

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İş yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

 

 

DHA