Meclis birbirine girdi !

Meclis birbirine girdi !

İç Güvenlik Paketi'nin görüşüldüğü Meclis'te vekiller birbirine girdi. 4 milletvekili yaralandı.

TBMM Genel Kurulu'nda kapalı oturumda, AK Partili milletvekilleri ile muhalefet milletvekilleri arasındaki tartışma çıktı. Tartışma sonrası çıkan kavgada 4 milletvekili yaralandı

Meclis'te 'İç Güvenlik Paketi' olarak adlandırılan düzenlemenin görüşmeleri sırasında AK Partili millletvekilleri ile CHP'li milletvekilleri arasında kavga çıktı. Tartışma sonrası çıkan kavgada aralarında CHP'li Musa Çam ve HDP'li Ertuğrul Kürkçü'nün de bulunduğu 4 milletvekilinin çeşitli yerlerinden yaralandığı belirtiliyor.

27927813.jpg

TBMM Genel Kurulu'nda kapalı oturumda, AK Partili milletvekilleri ile muhalefet milletvekilleri arasındaki tartışma çıktı. Tartışma sonrası çıkan kavgada 4 milletvekili yaralandı.

İŞTE O ANLARDAN KARELER (FOTO-GALERİ)

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, HDP'li kadınların kürsüye yürüdüğünü, AK Partili kadın milletvekillerinin bu gruba müdahale etmeye çalışmasıyla olayların çıktığını söyledi.

27927642.jpg

Onur, kavgada Meclis'in tokmakla vekil kovalayanlar ve havada uçuşan bardaklarla inanılmaz görüntülere sahne olduğunu aktardı. Melda Onur, Meclis Genel Kurulu'na hasta bakıcıların girdiğini ve yaşanan kavgada CHP'li Musa Çam çiçeklerin üzerine düştüğünü, uzun süre düştüğü yerden kalkamadığını belirtti. Onur ayrıca arbede sırasında Sebahat Tuncel de arada kalarak elinden yaralandığını sözlerin ekledi.

27927641.jpg

27927945.jpg