Mersin'de kız kaçırma kavgası: 2 kişi tutuklandı

Mersin'de kız kaçırma kavgası: 2 kişi tutuklandı
Güncelleme:

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde dün sabah saatlerinde, akraba iki aile arasında meydana gelen kız kaçırma kavgasında iki kişi tutuklandı.

Olay, dün sabah saatlerinde Bahçe Mahallesi Burhan Felek Caddesi'nde meydana geldi. Akraba iki aile arasında kız kaçırma meselesi nedeniyle çıkan tartışma, silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada, bacağına kurşun isabet eden Ramazan D. (40) ile bıçakla yaralanan Yılmaz Ö. ve Kerem D. (32), ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Tedavileri tamamlanan Yılmaz Ö., Kerem D. ile Ramazan D., hastanedeki işlemlerinin ardından gözaltına alındı. Çevredeki bazı araçların da hasar gördüğü kavga, vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

TUTUKLANDILAR

Olayın ardından çalışma yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin ifadeleri ve çevredeki güvenlik kameraları incelemelerinde, diğer şüphelinin Yılmaz Ö.'nün oğlu Yılmaz Can Ö. (24) olduğunu tespit etti. Çalışma sonucu yakalanan Yılmaz Can Ö. de gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheliden Kerem D. ve Ramazan D. serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen Yılmaz Ö. ve Yılmaz Can Ö., tutuklandı.