Meteoroloji uyarmıştı; İstanbul'u dolu vurdu! O anlar kamerada...

Güncelleme:

Meteoroloji İstanbul'a yönelik yağış ve dolu uyarısı yapmıştı. Yağış İstanbul'u fena vurdu. Arnavutköy'de sağanak yağış sele neden oldu. Kadıköy'de de yer yer yağan dolu nedeniyle yerler bembeyaz oldu. O anlar kameralara yansıdı.

Meteoroloji'nin uyarısının ardından Arnavutköy'de başlayan yağış bazı bölgelerde sele neden oldu. Anadolu Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde Salı günleri kurulan semt pazarında aşırı yağış nedeniyle yağmur giderlerinin tıkandığı pazar alanını bir anda sel bastı. Pazar kurulan cadde ve sokaklar nehre dönerken pazardakiler zor anlar yaşadı. O anlar kameralara yansıdı.

SAAT 14:00'A KADAR DEVAM EDECEK!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, 12.20-14.00 saatleri arasında başta İstanbul Boğazı çevreleri ve Anadolu Yakasında olmak üzere İstanbul'da beklenen gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İstanbul'dan dolu ve sağanak yağış manzaraları!İstanbul'dan dolu ve sağanak yağış manzaraları!

DOLU YAĞDI!

İstanbul''da dolu yağışı etkili oluyor. Meteorolojinin uyarılarının ardından özellikle boğaz çevresi ve Kadıköy'de dolu yağışı etkili oluyor. Yağış nedeniyle Kadıköy'de bazı noktalarda yerler kısa sürede beyaza büründü.

İŞTE HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNLERİ:

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

 

Seçiniz...