Milli Savunma Bakanı, Genelkurmay Başkanı Ve Mit Müsteşarı Kilis’te (3)

Milli Savunma Bakanı, Genelkurmay Başkanı Ve Mit Müsteşarı Kilis’te (3)

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, Valilik ziyaretinin ardından Kilis Devlet Hastanesi'nde dün roketatar...

BAKAN YILMAZ CENAZEYE KATILDI

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, Valilik ziyaretinin ardından Kilis Devlet Hastanesi'nde dün roketatar patlamasıyla yaralanan kişileri ziyaret etti. Hastanede yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunan Bakan Yılmaz, sağlık durumlarına ilişkin de doktorlardan bilgi aldı.

Bakan Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra dünkü patlamada yaşamını yitiren belediye işçisi 42 yaşındaki Emin Yaşar Onarıcı'nın cenaze törenine katıldı. Hacı Cümbüş Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katılan Bakan Yılmaz ve beraberindekiler, hayatını kaybeden 2 çocuk babası Onarıcı'nın babası İhsan Onarıcı ile kardeşlerine geçmiş olsun dileğinde bulundu. Cenaze töreninde gözyaşına boğulan Onarıcı'nın kardeşi Mehmet Onarıcı'yı askeri yetkililer sarılarak teselli etti.

Onarıcı'nın cenazesi Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Emniyet Müdürü Candemir Özdemır, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin ve yüzlerce kişinin kıldığı namazın ardından Kilis Asri mezarlığına defnedildi.

Dün meydana gelen patlamada hayatını kaybeden diğer belediye işçisi Mehmet Hanifi Sağlam da ikindi vakti Yavuzlu Köyü'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

FOTOĞRAFLI