Mucize kurtuluş! 8 gündür kayıptı

Mucize kurtuluş! 8 gündür kayıptı
Güncelleme:

Tekirdağ'ın Çamlıkköy Tabiat Parkı'nda 8 gün önce kaybolan 20 yaşındaki genç İstanbul' un Çatalca ilçesi'nde ormanlık alanda sağ olarak bulundu.

Tekirdağ sınırları içinde kalan Çamlıkköy Tabiat Parkı'na 8 gün önce ailesiyle piknik yapmak için gelip, ormanda kaybolan Ş.E., İstanbul' un Çatalca ilçesi'nde ormanlık alanda sağ olarak bulundu.

12 Temmuz Salı günü Fatih Mahallesi Çamlıköy Kastro Plajı'nda ailesiyle piknik yapan Ş.E., ormanlık alana girdikten sonra gözden kayboldu. Ailesinin ihbarı üzerine AFAD ve jandarma ile çeşitli sivil kuruluşlardan oluşan arama kurtarma ekipleri, 20 yaşındaki genci arama çalışması başlattı.

 Sahil Güvenlik uçağı, botlar, AFAD ve jandarma dalgıçları, dronlar, canlı iz takip ve kadavra köpekleriyle de destek verilen yaklaşık 100 kişi ile yapılan aramalarda, plaj ve çevresi, ormanlık alan, patika ve deniz kıyısında çalışmalar yoğunlaştırıldı.

Arama sırasında Ş.E.'ye ait olduğu belirtilen cep telefonu ve bir bıçak son görüldüğü noktadan yaklaşık 1 kilometre ötede, kayıp gence ait kapri, boxer ve terlikleri de Korsan Koyu'na giden dere yatağında bulundu.

 Ekiplerin ulaştığı bir görgü tanığının ise Ş.E.'yi kaybolan noktadan 3 kilometre ötede gördüğünü, kendisinden su istediğini ve anlamsız sözler söylediğini beyan ettiği belirtildi.

Kaybolduğu beyan edilen olası tüm bölgeler aranmasına rağmen gencin bulunamaması üzerine arama çalışmalarına ara verilerek, olay güvenlik güçlerine devredilmişti.