Müge Anlı'da cinayeti itiraf etti: ''Çocuklarıma yaptıklarına dayanamadım''

Güncelleme:

Müge Anlı’nın programında Mersin'de işlenen Ali Toprak cinayetinde Alime Toprak, evli olduğu Ali Toprak'ı öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti.

Mersin'in Anamur ilçesinde muz serasında cesedi bulunan Ali Toprak'ın cansız bedenini evli olduğu Alime Toprak buldu. Ali Toprak'ın ölümünün ardındaki sır perdesini aralamak isteyen ailesi Müge Anlı'ya başvurdu.

Müge Anlı’nın sorularını yanıtlayan Alime Toprak, diğer seraya gittiğini döndüğünde ise ses gelmeyince içeri girdiğini o sırada Ali Toprak’ın yerde yattığını söyledi. Ses vermediğini, kafasının kanadığını gördüğünü anlattı. Kendisinin o sırada bayıldığını dile getirdi.

 Her defasında diğer seraya gittiğini söyleyen Alime Toprak'ın gizli kamerada görülmemesi şüpheleri artırdı. Müge Anlı ve ekibinin üzerine gitmesi üzerine Alime Toprak, Ali Toprak'ı öldürdüğünü itiraf etti.

Alime Toprak, "Kim olsa iki çocuğunu korur. Bana işkence yapıyordu, çocuklarıma işkence yapıyordu. Bana yapsa umurumda değil ama çocuklarıma yaptığına dayanamadım" dedi.

"Beni dövüyordu, çocuklarımı dövüyordu" diyen Alime Toprak, "Seni öldüreceğim diyerek üstüme yürüdü. Ben ölseydim çocuklarıma kim bakacaktı, ben canımı korudum orda sadece. Ben öldürmesem o beni öldürecekti" diye konuştu.