NUSAYBİN'DEN KAHREDEN HABER: ŞEHİT VE YARALILAR VAR

NUSAYBİN'DEN KAHREDEN HABER: ŞEHİT VE YARALILAR VAR

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin bombalı saldırısında 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar kapsamında meydana gelen 2 ayrı olayda 2 asker şehit oldu, 6 asker ise yaralandı.

İlçede ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından, teröristlerin yakalanması, tuzaklanan patlayıcıların imhası, açılan çukurların kapatılması ve kurulan barikatların kaldırılması için Türk Silahlı Kuvvetleri ile emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan müşterek operasyon sürüyor.

İlk olay Abdulkadirpaşa ve Yenişehir mahallelerinde meydana geldi. Güvenlik güçlerince yürütülen çalışmalar sırasında PKK'lı teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 4 asker yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı bir asker yapılan müdahalelere rağmen şehit düştü. Yaralı 3 askerin tedavisi ise devam ediyor.

Diğer olay ise Dicle Mahallesi Babil Sokak'ta meydana geldi. Teröristler tarafından güvenlik güçlerine yapılan roketatarlı saldırı sonucunda 4 asker yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralı askerlerden durumu ağır olan bir askerin şehit olduğu bildirildi. İlçedeki operasyonlar devam ediyor.