O iş adamı da teslim oldu

O iş adamı da teslim oldu

Hakkında gözaltı kararı bulunan Bolu Sanayici ve İşadamları Derneği eski başkanı iş adamı İsmail Hakkı Özmen teslim oldu

Bolu'da, aralarında daha önce Düzce'de tutuklanan eski Bolu Valisi İbrahim Özçimen'in koruması polis memuru Fuat Kuru ile AFAD İl Müdürü Hasan Erdoğan'ın da bulunduğu 14 kişi, FETÖ/PDY soruşturmasında adliyeye sevk edildi.

2010-2014 yılları arasında Bolu Valiliği görevini yürüttükten sonra merkez valiliğine atanan İbrahim Özçimen, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nın darbe girişimine ilişkin yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 3 gün önce tutuklandı. Vali Özçimen ile kendisinden sonra yerine atanan Vali Ahmet Zahteroğulları'nın yakın koruması olan İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Fuat Kuru da Bolu'da aynı soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Aralarında Fuat Kuru ile AFAD İl Müdürü Hasan Erdoğan, AFAD ve belediye çalışanları bulunan 14 kişi, emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi.

Öte yandan soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Bolu Sanayici ve İşadamları Derneği eski başkanı işadamı İsmail Hakkı Özmen de sabah saatlerinde emniyete gelerek teslim oldu.

FOTOĞRAFLI

DHA

Etiketler gözaltı fetö