Ofiste ölü bulunan adamın paylaşımı şoke etti

Ofiste ölü bulunan adamın paylaşımı şoke etti
Güncelleme:

Antalya'da 45 yaşındaki bir kişi, arkadaşının ofisinde sandalyede otururken ölü bulundu. Kiloları yüzünden sıkıntı çeken adamın 2 yıl önce yaptığı paylaşımda ''Hayatıma son vermem ve dünyayı kendimden kurtarmam lazım'' dediği ortaya çıktı.

Antalya'da bir kişi, arkadaşlarının kiraladığı iş yerinde bilgisayar başında ölü olarak bulundu. Kiloları yüzünden hayata küstüğü öğrenilen şahsın sosyal medya hesabından yazıları ise dikkat çekti.

MASADA HAREKETSİZ HALDE BULUNDU
Olay, Muratpaşa Mahallesi Şarampol Caddesi üzerindeki bir iş merkezinin 3. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarının kiraladığı işyerinde bir süredir yalnız başına yaşayan Şevket Rasim Bekdikhan'dan (45) haberalamayan arkadaşları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Kilitli kapının çilingir tarafından açılmasının ardından Bekdikhan, önünde bilgisayarın olduğu masada hareketsiz vaziyette bulundu. Sağlık ekipleri, şahsın öldüğünü tespit etti.

2 AYDIR İŞSİZDİ
Şevket Rasim Bekdikhan'ın bir süre önce Alanya'dan Antalya'ya geldiği ve yaklaşık 2 aydır işsiz olduğu öğrenildi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ
Kiloları yüzünden nefes darlığı çektiği ve hayata küstüğü belirtilen Şevket Rasim Bekdikhan'ın, 2 yıl önce sosyal medya hesabından paylaştığı mesajlarsa dikkat çekti. Bekdikhan'ın cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ofiste ölü bulunan adamın paylaşımı şoke etti - Resim : 1

Ofiste ölü bulunan adamın paylaşımı şoke etti - Resim : 2

İHA

Etiketler antalya ofis