Okul müdürüyle kaçan liseli kız evine döndü

Okul müdürüyle kaçan liseli kız evine döndü

Evli ve bir çocuk sahibi okul müdürü ile kaçan liseli genç kız evine geri döndü.

Mersin’in Anamur ilçesinde öğrenim gördüğü özel lisenin 36 yaşındaki müdürü ile kaçan 18 yaşındaki T.A, Antalya’da bulundu. Evli ve bir kız çocuk babası müdür ise kayıp.

Mersin'in Anamur ilçesinde babasına ait Özel Final Temel Lisesi'nin müdürlüğünü yapan evli ve bir çocuk babası 36 yaşındaki Osman Furkan Cengiz'in, mezuniyet töreninin sabahı birlikte kaçtığı okulun son sınıf öğrencilerinden 18 yaşındaki T.A, bulundu.

Okul müdürüyle kaçan liseli kız evine döndü - Resim : 1
 
Olayın ortaya çıkmasının ardından Anamur'daki arkadaşları Cengiz'i arayarak ilçede büyük tepki oluştuğunu söyledi. Bunun üzerine Cengiz, genç kızıAntalya'da otogara bıraktı. Buradan ailesini arayan genç kız, "Gelip beni alın" dedi. Aile, kızlarını alarak Anamur'a getirdi. Olay, geçen pazartesi günü genç kızın aniden ortadan kaybolması üzerine ailenin polise başvurusuyla ortaya çıkmıştı.
 
Hemen harekete geçen polis kamera kayıtlarını inceleyince, genç kızın Osman Furkan Cengiz'in otomobiline bindiğini belirledi. Yapılan incelemede Cengiz'in önce Gazipaşa, ardından da Alanya ilçesinde bankadan para çektiği tespit edildi. Aynı okulda görev yapan Canan Cengiz ile evli olan ve dört yaşında bir kızı bulunan Osman Furkan Cengiz'in, nerede olduğu ise bilinmiyor.