Öldürdüğü eşini iş makinesiyle araziye gömdü

Öldürdüğü eşini iş makinesiyle araziye gömdü
Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde polise kayıp başvurusunda bulunan Mesut Ö.'nün, eşi Aslı Ö.'yü boğarak öldürdüğü, cesedini halıya sararak götürdüğü araziye gömdüğü ortaya çıktı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde Konaklı Mahallesi'nde 20 Nisan saat 04.30 sıralarında jandarmaya giden Mesut Ö. (29), eşi Aslı Ö.'e (36) ulaşamadığını belirterek, kayıp başvurusunda bulundu.

Hemen harekete geçen Konaklı Jandarma Karakolu ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

HALIYA SARIP TAŞIMIŞ

Yapılan incelemeler sonucunda Mesut Ö.'nün, olay gecesi halıya sarılı bir şeyi aracına taşıdığı belirlendi.

Bunun üzerine yakalanarak gözaltına alınan Mesut Ö. ifadesinde olayı itiraf etti. Eşiyle evde tartıştıktan sonra yatak odasında boğarak öldürdüğünü daha sonra halıya sararak araziye götürdüğünü ve burada iş makinesiyle gömdüğünü anlatan Ö., işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.

ÖLDÜRÜP, KAYIT OLSUN DİYE ARAMIŞ

Mesut Ö.'nün karakoldaki ifadesinde eşini planlayarak öldürdüğünü, soğukkanlılıkla anlattığı öğrenildi.

İfadesinde, tartışma sırasında kendisine ve ailesine küfür ve hakaret ettiği gerekçesiyle eşini boğarak öldürdüğünü, daha sonra halıya sarıp araziye götürüp iş makinesiyle gömdüğünü söyleyen Mesut Ö.'nün, ardından Aslı Ö.'yü yürüyüşe gitmiş gibi göstermek için kıyafetlerini evden alıp yolda çöplere attığını, kayıt olsun diye de cep telefonuyla onu aradığını söylediği ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturmanın geniş kapsamlı sürdürüldüğü belirtildi.

2 çocuk annesi Aslı Ö.'ün cansız bedeni toprağa gömüldüğü yerden çıkarıldıktan sonra otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.

DHA