Öldürülen Aylin Sözer'in aile dostu o iddiayı yalanladı

Öldürülen Aylin Sözer'in aile dostu o iddiayı yalanladı
Güncelleme:

İstanbul Maltepe'de öğretim görevlisi Aylin Sözer'i öldüren katil zanlısı Kemal A.'nın kadının sevgilisi olduğu iddia edilmişti. Ancak Sözer'in aile dostu bu iddiayı yalanlayarak Kemal A.'nın eve tadilat işleri için geldiğini söyledi.

Maltepe'de öğretim görevlisi Aylin Sözer, Kemal A. tarafından canice öldürüldü. Cinayetin ardından Kemal A.'nın öldürdüğü kadının eski sevgilisi olduğu öne sürülürken, Aylin Sözer'in aile dostu Nur Yüce olayla ilgili açıklamada bulundu.

AİLE DOSTU PROGRAMA KATILDI
Hakan Ural ile Tuğba Namlı'nın sunduğu "Neler Oluyor Hayatta" programına bağlanan Yüce, bahsi geçen iddiaların doğru olmadığını aktardı ve katil Kemal A.'nın uzun yıllardır tadilat işleri için gelen biri olduğunu söyledi. Daha önce oturduğu evine de tadilat işleri için geldiğini söyleyen Yüce, "Annem cinayeti işleyen kişiyi bir kez Aylin'in evinde görmüştü" dedi. Nur Yüce açıklamalarında "Aralarında ilişki yoktu" diyerek Aylin Sözer'in katilinin eski sevgili olmadığının altını çizdi.

KATİL DE SEVGİLİ OLDUKLARINI İDDİA ETMİŞTİ
Öte yandan katil Kemal A. da ifadesinde Aylin Sözer ile 10 yıldır tanıştığını ve bir dargın bir barışık ilişkilerinin devam ettiğini öne sürmüştü.

NE OLMUŞTU?
Maltepe'de Kemal A., eski sevgilisi olduğu iddia edilen özel bir üniversitede öğretim görevlisi Aylin Sözer'in üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Kadın yanarak, feci şekilde hayatını kaybederken, şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.

Aylin Sözer'in katili her şeyi itiraf etti!Aylin Sözer'in katili her şeyi itiraf etti!