Ortağıyla kaçan kızını pompalı tüfekle vurdu

Ortağıyla kaçan kızını pompalı tüfekle vurdu
Güncelleme:

Denizli'de bir baba, iş ortağı ile kaçarak evlenen kızı Kadriye T.'yi pompalı tüfekle vurdu. Genç kadın, yoğum bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Buldan ilçesi Bursa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, organik tarım işi ile uğraşan Oytun Safa T. ile Alphan A., ortak işyeri açtı. Bu süre içerisinde Alphan A.'nün kızı Kadriye T. (20) ile Oytun Safa T. (30), birbirlerine aşık oldu. 3 ay önce Kadriye T. ve Oytun T., birlikte İzmir'e kaçarak evlendi. Yeni evli çift daha sonra tekrar Denizli'ye dönerek daha önce yaptıkları organik tarım işini yapmaya başladı.

BARIŞMAK İÇİN GİTTİ, TARTIŞMA BAŞLADI
Yeniasır gazetesinden Sebahattin Alp'in haberine göre, ailesi ile arasındaki soğukluğu gidermek isteyen Kadriye T., yanına eşi Oytun T.'yi de alıp baba evine gitti. Babasına evlendiklerini söyleyen genç kız kendilerini kabul etmesini istedi. Evin bahçesinde baba ile kızı arasında başlayan konuşma tartışmaya dönüştü. Kızının kendisinden habersiz evlenmesini içine sindiremeyen Alphan A., kocasından boşanmasını istedi.

"AYRILAMAYIZ" YANITINI ALINCA ATEŞ AÇTI
Kadriye T.'nin babasının bu isteğine, "Biz birbirimizi seviyoruz, artık ayrılamayız" şeklinde cevap vermesi üzerine öfkeden çılgına dönen baba A. evde bulunan pompalı tüfeği alarak bahçede bulunan genç çifte peş peşe ateş etti. Kadriye T., başına ve göğsüne isabet eden saçmalarla kanlar içerisinde yere yığıldı.

YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI
Kadriye T.'nin kocası Oytun T. ise kaçarak canını kurtardı. Olaya tanıklık eden komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri baba A.'yı gözaltına aldı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan talihsiz genç kız ise kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı.

Yeniasır