Osmanlı Ocakları il başkan yardımcısına silahlı saldırı

Osmanlı Ocakları il başkan yardımcısına silahlı saldırı
Güncelleme:

Osmanlı Ocakları İl Başkan Yardımcısı Bahri Örnek'e kimliği belirsiz bir kişi tarafından ateş açıldı. Açılan ateş sonucunda Bahri Örnek ile bu sırada yoldan geçen 1 kadın ve 1 çocuk bacaklarından vurularak yaralandı.

Olay, Zeytinburnu 58'inci Bulvar Caddesi üzerinde saat 17.45 sıralarında meydana geldi. Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, eli silahlı bir kişi cadde üzerinden kalabalık arasında yürüyen Osmanlı Ocakları İl Başkan Yardımcısı Bahri Örnek'in ayaklarına ateş etti.  Edilen ateş sonucu Bahri Örnek, caddede yürüyen 1 çocuk ile bir kadın bacaklarından yaralandı. Saldırgan koşarak olay yerinden uzaklaştı. O sırada Zeytin Dalı Harekatına destek için yürüyen kişiler yaralılara yardım ederek yakındaki tıp merkezine götürdü. Yaralanan 3 kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Saldırı anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Polis, saldırıya uğrayan Bahri Örnek'in ifadesine başvurdu. Örnek'in polis ekiplerine verdiği ilk bilgi doğrultusunda ateş açan şüpheliyle aralarında husumet bulunduğu öğrenildi. Polis, Örnek'e saldıran kişinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.