Otel odasında yakalandı !

Otel odasında yakalandı !

Dündar Kılıç'ın torunu ve Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu olan Onur Özbizerdik otel odasında yakalandı.

Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, 2 kez adam vurup serbest kaldıktan sonra Etiler'deki lüks restorantta tartıştığı kişilere ateş açarak kaçtığı olayla ilgili Taksim'de bir otel odasında yakalandı. Kelepçe takılarak Emniyet'e götürülen Özbizerdik'in sorgusunun ardından savcılığa çıkarılacağı belirtildi. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Onur Özbizerdik'e gazeteciler 'neden vurdunuz' sorusunu sorunca, Özbizerdik sinir krizi geçirdi ve polis güçlükle binaya sokabildi.

Onur Özbizerdik, geçtiğimiz mayıs ayında Etiler'deki bir lüks restoranta gitmiş, yer tartışmasına girdiği grubun üzerine ateş açmıştı. Gruptan bir kişi Onur Özbizerdik'in eline hamle yaparak tabancasını almıştı. Özbizerdik, olayın ardından restoranttan kaçmıştı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Onur Özbizerdik'i yakalamak için harekete geçmişti. 

OTEL ODASINDA BASKIN

Ekiplerin yaptığı araştırmada, Onur Özbizerdik'in Taksim'de bir otelde başka bir kişi adına tutulmuş odada kaldığını belirledi. Polis, saat 15.00 sıralarında otel odasına baskın düzenledi. Onur Özbizerdik gözaltına alındı. Özbizerdik, kelepçe takılarak emniyete götürüldü. Özbizerdik'in emniyetteki sorgusunun ardından İstanbulCumhuriyet Savcılığı'na çıkarılacağı belirtildi.

ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NE OLAYLI GİRDİ

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Onur Özbizerdik polis aracından indikten sonra bir süre sakin yürüdü. Bir basın mensubunun "Neden vurdunuz?" sorusu üzerine adeta sinir krizi geçiren Onur Özbizerdik, çevresine küfürler yağdırdı. Ağzını kapatmaya çalışan polislerle de tartışan Onur Özbizerdik güçlükle binaya sokuldu. Onur Özbizerdik son olarak resmini çeken basın mensuplarına bağırdı.

BODYGUARDI VURMUŞ SERBEST KALMIŞTI

Polat Towers'ın 22. katında işadamı Fatih Edremit’in öldürülmesi davasının tutuklu sanıklarından Onur Özbizerdik, 5 Kasım 2014 günü tahliye olmuş, Emirgan'daki bir barda Bodyguard Hakan Gülez'i rezervasyonu olmadığı için kendisini içeri almadığı gerekçesiyle bacağından vurmuştu. Olay yerinden kaçan Özbizerdik, daha sonra İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na teslim olmuş, alınan ifadesinin ardından serbest kalmıştı.

''ÖNÜMDE TESBİH ÇEKME'' DEYİP VURMUŞTU

Onur Özbizerdik, bu olayın ardından Tarabya'da bulunan beş yıldızlı bir otelin lobisinde, geçtiğimiz Mart ayında 17 yaşındaki Ahmet Ozan Özalp'i karşısında tesbih salladığı gerekçesiyle bacağından vurmuştu. Polis, Onur Özbizerdik'i her yerde ararken, soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, Özbizerdik hakkında 'adam yaralama'dan dava açmıştı. Bu gelişmenin ardından Özbizerdik, avukatı ile birlikte İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim olmuştu. Cumhuriyet Savcılığı, hakkında dava açılmış olması nedeniyle Özbizerdik'i mahkemeye çıkarmış, Özbizerdik, mahkemedeki ifadesinin ardından yine serbest bırakılmıştı.