Otobüsten indirilen kişi, 13 gün sonra ölü bulundu

Otobüsten indirilen kişi, 13 gün sonra ölü bulundu

Alkollü olduğu için otobüsten indirildiği iddia edilen Cemal Çalışır'ın 13 gün sonra cesedi bulundu.

İstanbul'da oturan oğlunu ziyaret ettikten sonra Gümüşhane'ye dönerken alkollü olduğu için Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde otobüsten indirildiği iddia edilen 54 yaşındaki Cemal Çalışır'ın 13 gün sonra cesedi bulundu.

İstanbul'da oğlunu ziyaret ettikten sonra Gümüşhane'ye dönen Cemal Çalışır, iddiaya göre alkollü olması nedeniyle TEM yolu Sakarya Akyazı gişeleri mevkiinde otobüsten indirildi. Cemal Çalışır gece otobüsten indirildikten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. 13 gün önce Cemal Çalışır'ın kaybolması araştırılırken, yolda otobüsten indirildiği belirlenerek, dün Akyazı'da arama çalışmalarına başlandı.

Otobüsten indirilen kişi, 13 gün sonra ölü bulundu

Otobüsten indirilen kişi, 13 gün sonra ölü bulunduSakarya Jandarma Komutanlığı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri bölgede arama çalışmalarında bulunurken, bugün Akyazı Gebeş mevkiinde arama yapıldı. Jandarma ekipleri Mudurnu Deresi içerisinde bir ceset görerek, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerini uyardı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekibi botla dereye girerek Cemal Çalışır'ın cesedini alarak kıyıya çıkardı.

Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Cemal Çalışır'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cemal Çalışır'ın otobüsten indirildiği iddialarıyla ilgili olarak araştırma yapılırken, soruşturma başlatıldı.