Özgecan'ın katilini öldüren hükümlüden tehdit mesajları

Özgecan'ın katilini öldüren hükümlüden tehdit mesajları

Suphi Altındöken'i cezaevinde öldüren hükümlü Gültekin Alan adına sosyal medyada tehdit mesajları yayınlanıyor.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde tecavüze kalkıştığı üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ı öldüren minibüs şoförü 27 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken'i cezaevine sokulan tabancayla öldüren hükümlü Gültekin Alan adına sosyal medyada tehdit mesajları dolaşmaya başladı.

Türkiye'de infial yaratan Özgecan Aslan cinayet sanığı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, tutuldukları yüksek güvenlikli Adana F Tipi Kapalı Cezaevi'nde öldüren Gültekin Alan, olaydan birkaç gün sonra Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevi'ne sevk edildi. Gültekin Alan'ın Tokat'ın Emirseyit Beldesi'nde oturan kardeşi Teyfik Alan, önceki gün Diyarbakır'a giderek ağabeyini ziyaret etti.

Ziyarette iddiaya göre Gültekin Alan, kardeşine, sosyal medyada paylaşması için bazı mesajlar iletti. Tehdit içeren bu mesajlarda "Tecavüzcüler, istismarcılar, kadın katilleri ve satıcıları bilsinler ki en güvenli cezaevinde bile rahat huzur yok', "Orada vurulacak birileri vardı, onları da ben vurdum', "Gizlenecek, saklanacak yer yok', "Ben bir kampanya başlattım,herkes evinin önünü süpürecek" ifadeleri yer aldı.

Özgecan'ın katilini öldüren hükümlüden tehdit mesajları