Özgecan'ın Katillerine Cezaevinde Silahlı Saldırı; Oğlu Öldü, Baba Yaralı (4)

Özgecan'ın Katillerine Cezaevinde Silahlı Saldırı; Oğlu Öldü, Baba Yaralı (4)

ÖZGECAN'IN AMCASI: YAŞADIKLARIMIZI YAŞAMASINI İSTERDİMmuhabirinin telefonla konuştuğu Özgecan'ın amcası Yaşasın Aslan, haberi ilk duyduğunda şoke olduğunu...

ÖZGECAN'IN AMCASI: YAŞADIKLARIMIZI YAŞAMASINI İSTERDİM

muhabirinin telefonla konuştuğu Özgecan'ın amcası Yaşasın Aslan, haberi ilk duyduğunda şoke olduğunu söyledi. Amca Aslan, şöyle konuştu:

"Nasıl tepki vereceğimi bilemedim. Çok iyi biliyorum ki duygularım kötü. Özgecan bir an olsun aklımızdan çıkmıyor. Her anımızı onunla yaşıyoruz. Bu yaşanan olay, bizim yaşadığımız kötü olayları yeniden hatırlamamıza, acısını yeniden yaşamamıza neden oldu. Caniler adına üzüldüm. Ölüm bu kadar ucuz olmamalı. Yaşayıp bizim yaşadıklarımızı, annesinin, babasının, ablasının yaşadıkları her an hissetmelerini isterdim. Belki bizim yaşadıklarımızı daha anlamadan gittiler. Buna üzüldüm. Bu da bir kader. Bir kader tecelli etmiştir. Bunun da önünde kimse duramaz."

CENAZESİNİ SAHİPLENMEM

Ahmet Suphi Altındöken'in amcası Behzat Altındöken ise cenazeye sahip çıkmayacaklarını belirterek, "Zaten 1 yıldır bu acıyı çekiyoruz. Onları zaten akraba olarak kabul etmiyoruz. Ben cenazesini sahiplenmem. Annesi sahiplenip defnederse bir şey diyemem" dedi.

BOŞANDIĞI EŞİ: YABANCI BİRİNİN ÖLÜM HABERİNİ DUYMUŞ GİBİ OLDUM

Ahmet Suphi Altındöken'in boşandığı eşi Neslihan'ın avukatı Ebru Çatıkkaş, soyadı gizlenen müvekkilinin gazetecilerle görüşmek istemediğini belirterek, şunları söyledi:

"Herkes gibi o da basından öğrenmiş ve duyunca şoke olmuş. "Abla bu cezaevinde değil miydi, nasıl olur?" diye bana sordu. Ben de "Hiçbir şey bilmiyorum. Başsavcının basın açıklamasını bekliyoruz. Sonuçta cezaevinde olan birisi nasıl silahla ölür bunun cevabını ben de merak ediyorum" dedi. Daha sonra Neslihan bana, "Ya abla nasıl hayatımızdan çıkıp gitmiş ki yabancı birisinin ölüm haberini duymuş gibi oldum" dedi. Kendisi gazetecilerle de görüşmek istemiyor."

BABA AMELİYATTAN ÇIKTI

Özgecan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'in ameliyat sırasında ölmesi nedeniyle cenazesi ameliyathaneden alınarak hastanenin morguna indirildi. Buradan da otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Aynı saldırıda yaralanan baba Necmittin Altındöken'in ise ameliyattan çıktığı yoğun bakıma alındığı bildirildi.

FOTOĞRAFLI