Pendik'te dehşet evi ! Sevgilisini öldürüp intihar etti

Pendik'te dehşet evi ! Sevgilisini öldürüp intihar etti
Güncelleme:

Pendik'te, kötü koku gelen bir evde 2 kişinin cesedi bulundu. Yapılan incelemede, erkeğin sevgilisini silahla öldürdüğü, ardından intihar ettiği belirlendi.

Pendik'te, kötü koku gelen bir eve giren polis, 1'i kadın 2 kişinin yan yana cesedine ulaştı. Yapılan incelemede, erkeğin önce genç kadını silahla ateş ederek öldürdüğü, ardından banyoda bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu, başaramayınca kız arkadaşının yanına uzanıp şakağına silahla ateş ederek intihar ettiği tespit edildi.

Olay, Pendik Harmandere Mahallesi Petek Sokak'ta bulunan bir evde geçtiğimiz Cumartesi günü meydana geldi. Bugün komşular bir daireden kötü kokular gelmesi ve ev sahibine telefonla ulaşamaması üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, kapıyı zorlayarak açtı ve içeriye girdi. Ekipler, evde yan yana bir kadın ile bir erkek cesedine ulaştı. 

Pendik'te dehşet evi ! Sevgilisini öldürüp intihar etti - Resim : 1

KIZ ARKADAŞINI BAŞINDAN VURARAK ÖLDÜRMÜŞ
Polis ekipleri 26 yaşındaki Yalçın K.'nin, 29 yaşındaki kız arkadaşı Firdevs S.'yi başından silahla vurarak öldürdükten sonra evin banyosuna gittiğini ve bileklerini jiletle kestiğini tespit etti. 

ÖLEN KIZ ARKADAŞININ KAFASINA KAFASINI DAYAYARAK İNTİHAR ETTİ 
Polis ekipleri evde yaptığı incelemede kan izlerinden Yalçın K.'nin bileklerini kestikten sonra evin çeşitli yerlerinde bulunduğunu ve son olarak öldürdüğü kız arkadaşı Firdevs S.'nin cesedinin başına gelerek kafasını, Firdevs S.'nin kafasına dayadıktan sonra sağ şakağından tek el ateş ederek intihar ettiğini tespit etti.
 
İKİNCİ MERMİ, KIZIN KAFASINDA KALMIŞ
Olay Yeri ve İnceleme ekipleri, yaptığı çalışmada Firdevs S.'nin kafasına bir el ateş edildiğini giriş ve çıkış olduğunu, Yalçın K.'nin kafasından bir el giriş ve çıkış olduğunu, kurşunun daha sonra S.'nin kafasına girdiğini ve orada kaldığını belirledi.

CESETLER ADLİ TIP'A KALDIRILDI
Polis ekipleri, incelemesini tamamladıktan sonra sevgili çiftin cesetleri Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin cinayet ve intihar olayının neden meydana geldiğini belirlemesi için çalışma başlattı.

Pendik'te dehşet evi ! Sevgilisini öldürüp intihar etti - Resim : 2

CİNAYET SONRASI GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yalçın K.'nin kız arkadaşını öldürdükten sonra olduğu değerlendirilen güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, K.'nin kız arkadaşını öldürdükten sonra binadan dışarı çıktığı, dışarıda bir süre alkol aldıktan sonra elinde bir poşetle binaya tekrar giriş yaptığı görülüyor.

DHA

Etiketler cinayet pendik