PKK iş başında: 1'i polis 4 kişi kaçırıldı !

PKK iş başında: 1'i polis 4 kişi kaçırıldı !

PKK'lı hainler, 4 kişiyi kaçırdı. Kaçırılanlardan biri polis memuru diğerleri ise 3 sağlık görevlisi...

İstanbul'da görevli polis memuru Vedat Kaya aile ziyareti için gittiği Mardin'den Muş'a geçerken Diyarbakır-Bingöl karayolunda PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldı. Kaçırılan polis memurunun eşi ve çocuğu ise serbest bırakıldı. Öte yandan akşam saatlerinde Erzurum'da 1 ambulans ve 3 sağlık görevlisi kaçırıldı. Gece saatlerinde de Diyarbakır'ın Bismil İlçesi Emniyet Müdürlüğü binasına bombalı saldırı düzenledi. Saldırıda 7 çevik kuvvet polisi yaralandı.

İstanbul’da görevli polis memuru Vedat Kaya, aile ziyareti için gittiği Mardin’den Muş’a geçerken silahlı bir grup tarafından Diyarbakır-Bingöl karayolu Abalı ile Tabantepe mevkisi Hedik köy yolunda kaçırıldı. Kaçırılan polis memurunun eşi ve çocuğu ise grup tarafından serbest bırakıldı. Olayın duyulmasından sonra bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Güvenlik güçleri Bingöl'ün Genç ilçesi çıkışında yolu trafiğe kapattı.

PKK'lı teröristler Erzurum'da 1 ambulans ve 3 sağlık görevlisini kaçırdı

Erzurum'un Tekman İlçesi'nde asılsız hasta ihbarı vererek yol kesen PKK'lı teröristler, 1 ambulans ve 3 sağlık görevlisini kaçırdı.

Alınan bilgiye göre, Tekman İlçesi kırsalında önceki gün yol keserek 3 pikap türü aracı gasp eden PKK'lı teröristler, dün de asılsız hasta ihbarında bulunarak, ambulansın yolunu kestiler. Ambulansı ve içerisinde bulunan 3 sağlık görevlisini kaçıran teröristler, kayıplara karıştı.

Güvenlik güçleri bölgede operasyon başlattı.

BİSMİL'DE BOMBALI SALDIRI: 7 POLİS YARALI

Diyarbakır'ın Bismil İlçesi Emniyet Müdürlüğü binasına dün akşam saatlerinde bombalı saldırı düzenledi. Saldırıda 7 çevik kuvvet polisi yaralandı.

Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının bitişiğinde bulunan ve çevik kuvvet polislerinin kaldığı binaya akşam saat 20.30 sıralarında PKK’lılar tarafından bombalı saldırı düzenlendi. El yapımı bombanın atılmasının ardından nöbet tutan polisler de silahla karşılık verdi. Ateş açılması üzerine PKK’lılar ara sokaklara girip kaçarken, patlamada 7 çevik kuvvet polisi yaralandı. Polisler, Bismil Devlet Hastanesi’ne götürülüp tedaviye alındı. Yaralı polislerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kaçan PKK’lıların yakalanması için ilçe merkezinde operasyon başlatıldı.