Polis memurunun sır ölümü

Polis memurunun sır ölümü

Osmaniye'de 18 yıldan sonra erkek çocuğu olan polis memuru ölü bulundu.

Osmaniye'de bir polis memuru, zeytin bahçesinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli 18 yıllık polis memuru Murat Şişkin'in (42) 4 gün önce 18 yıldan sonra 3 kızının ardından erkek evladı oldu. Bu duruma çok sevinen baba doğum iznine ayrıldı.

Polis memurunun sır ölümü

Şişkin, 30 Temmuz günü sabah evden çıkıp bir daha evine dönmedi. Bunun üzerine şüphelenen Şişkin'in eşi polisi aradı. Polis hemen Şişkin'in telefonunu aradı ancak bir türlü ulaşamadı. Savcılığa başvurarak cep telefonu sinyalinden Şişkin'in Kumarlı Mahallesi'nde olduğu tespit edildi. Şişkin'in amcaları ve kayınbabası polisle birlikte Kumarlı Mahallesi'nde onu aramaya başladı. Gece yarısı Şişkin, otomobilin içinde başından vurulmuş halde bulundu.

Şişkin'in cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi. Yapılan otopsinin ardından Şişkin'in cenazesi yakınları tarafından teslim alındı.

Polis memurunun sır ölümü

Murat Şişkin'in amcası Kazım Şişkin, yeğeninin ölü bulunduğunu, intihar ettiğinin söylendiğini ancak kendilerinin buna inanmadığını, 18 yıl aradan sonra erkek çocuğunun olduğunu, intihar etmiş olamayacağını, konunun araştırılmasını istediklerini söyledi.

Şişkin'in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Osmaniye'ye götürüldü. Savcılık konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Polis memurunun sır ölümü

İHA