Polis okulda dehşet saçtı !

Güncelleme:

Bursa'da polis memuru llduğu öne sürülen bir kişi okulda ateş açtı.

Bursa'da çocuğunun sınıfı değiştirilen bir polis memuru, tartıştığı okulun müdiresi ile bir müdür yardımcısını silahla yaraladı. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde çalışan polis memuru İlhan Ö. meslektaşları tarafından gözaltına alınırken, olaydan hemen sonra açığa alındı. Minik öğrenciler olayı gözyaşları ile anlatırken, okul tatil edildi.

Alınan bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesi Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu Okulu'nda çocuğu öğrenim gören bir polis memuru sabah 09.30 sıralarında okula geldi. Çocuğunun sınıfı değiştirilen Ö., Okul müdiresi Tülay Taş ve Müdür Yardımcısı Sinan Delibaş ile tartışmaya başladı. Ö. tartışma sonrası silahını peşpeşe ateşledi. Müdire ve yardımcısı ayaklarından yaralandılar. 

Olay yerine sevk edilen ambulanslarla Taş ve Delibaş hemen yakındaki Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ö. ise Cinayet Bürosu'nda görevli meslektaşları tarafından gözaltına alındı. Öfkeli polis, Emniyet Müdürü'nün talimatıyla açığa alındı. 
Dehşeti yaşayan öğrenciler ise gözyaşları içinde olayı anlattılar. Olay sebebiyle okul tatil edilirken, veliler olayı gerçekleştiren polis memurunun ailesine tepki gösterdiler. 

Bursa Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger de okula gelerek yetkililerden bilgi aldı. Bugün ise okulda müsamere olduğu ve öğrencilerin ve velilerin de büyük panik yaşadıkları öğrenildi. 

Halen soruşturma sürürken, gözaltındaki polis memurunun ifadesinin alınacağı bildirildi
 

Seçiniz...