Polis suçüstü yakaladı ! ''Otizm ilaçları bunlar''

Polis suçüstü yakaladı ! ''Otizm ilaçları bunlar''
Güncelleme:

Bursa'da bir depoda metamfetamin üretirken yakalanan şüpheli, ''Bunlar uyuşturucu değil, Otizm ilaçları bunlar'' dedi.

Bursa'da narkotik polisi tarafından, bir depoya operasyon düzenlendi. Operasyonda  80 gram metamfetamin ve uyuşturucu çoğaltmaya yarayan kimyasal maddeler ele geçirildi. Baskında polis ekiplerini karşısında bulan şüpheli M.S.S., ''Bunlar uyuşturucu değil. Otizm ilaçları bunlar" dedi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Ekipleri, merkez Osmangazi ilçesindeki bir depoda uyuşturucu madde çoğaltımı gerçekleştirilip, daha sonra ticaretinin yapıldığı bilgisini edindi. Yoğun güvenlik önlemleri altında depoya operasyon düzenleyen ekipler, depoda M.S.S. ile E.S.'yi gözaltına aldı. Polisi karşılarında gören şüphelilerden M.S.S., ''Bunlar metamfetamin değil, ben ilaç yapıyorum. Otizm ilacı bunlar'' diye tepki verdi.

Polis suçüstü yakaladı ! ''Otizm ilaçları bunlar'' - Resim : 1

Depoda yapılan aramalarda satışa hazır 80 gram metamfetamin, 145 gram uyuşturucu madde için hammadde, 25 farklı kimyasal ve 1 hassas terazi ele geçirildi.

Polis suçüstü yakaladı ! ''Otizm ilaçları bunlar'' - Resim : 2

2 şüpheli, emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis suçüstü yakaladı ! ''Otizm ilaçları bunlar'' - Resim : 3

DHA