Polise korkunç infaz !

Polise korkunç infaz !

İki siyahi vatandaşın öldürülmesinden sonra çıkan olaylar giderek büyüyor.

İki siyahinin öldürülmesinin ardından olayların patlak verdiği ABD'de sokak ortasında polislerden birinin öldürülme anı saniye saniye görüntülendi.

Dallas'ta siyahilere yönelik polis şiddetinin protesto edildiği gösteride polise açılan ateşte 4 memurun hayatını kaybettiği, 7'sinin yaralandığı olayla ilgili şok bir görüntü ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Louisiana ve Minnesota eyaletlerinde siyahi kişilerin polistarafından öldürülmesinin protesto edilmesi esnasında yaşanan saldırıda bir polisin öldürülme anı kameralara yansıdı.

POLİSİN VURULMA ANI SANİYE SANİYE KAMERADA

Silahlı çatışma ve 4 polisin vurulmasıyla sarsılan Dallas'ta bulunan El Centro Garajı önünde polisler bölgeyi kontrol altına alamaya çalışırken Mercedes marka cip yaklaşarak olay yerinde durdu. Bu sırada elinde silah olan bir saldırgan duvar dibine saklanarak polise yaklaştı ve gizlice gelip direk göğsüne ateş etti. Polisin vurulan polis memurunun sağlık durumuyla ilgili açıklama yapmazken gelen bilgiler hayatını kaybettiği yönünde...

amerika-da-polis-memurunun-vurulma-ani-saniye-8592580_x_2377_300.jpg

O ANLARI KAYDEDEN TANIK: PLANLI GİBİYDİ, NEREDE DURACAĞINI BİLİYORDU

Kaldığı otelin odasından o anları telefonuyla kaydeden Ismael Dejesus adlı tanık CNN'e konuştu. Saldırganı yaklaşık 50 metre uzaklıktaki balkonundan çektiğini söyledi. Saldırganın büyük bir şarjörü olan silahının bulunduğunu anlatan Dejesus, "Oradan çıktı, sütuna doğru yürüdü ve şarjörünü doldurup ateş etmeye başladı. Planlı gibi görünüyordu. Nerede duracağını biliyordu, cephanesi vardı" dedi.

Etiketler polis saldırı silah abd